Installing WAD on 3.4E version

Discussion in 'Wii - Hacking' started by sjevy, Jan 15, 2009.

Jan 15, 2009

Installing WAD on 3.4E version by sjevy at 12:08 PM (1,062 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. sjevy
    OP

    Newcomer sjevy Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hi all,

    i tried to install wad manager and installshopIOS55 but this was for version 3.3 of your wii. [​IMG]
    Can anyone help me for version 3.4E...??? I hope i am in the wright topic!

    thank you!!!
     
  2. mhadf

    Newcomer mhadf Advanced Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    61
    Country:
    United States
    If your on 3.4 you won't need to install a wad for 3.3,

    however if you want to downgrade then that is a different story
     
  3. sjevy
    OP

    Newcomer sjevy Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    k I understand but can I install 3.3 ( i downloaded wad manager v1.3) on my 3.4 wii? or do i need to get another wad, if so where [​IMG]
     
  4. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Follow the downgrade guide by EoC. For people like you, you'd be best downgrading by following a guide.

    Posts merged

    And you need to install IOS 16 first using WAD Manager. Then, you should get Custom WAD Manager (Which runs off 3.4 on IOS16)
     
  5. sjevy
    OP

    Newcomer sjevy Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    hi,

    thanks for the replies! I am still confused so i sketch the situation maybe more clearly!

    - Wiikey modchip on my 3.4E version
    - Homebrew channel installed (just homebrew no other apps)
    - I want to play NFSU and Animal Crossing. (saw in several threads to install other IOS)

    Here are the problems coming, i dont know how to install IOS's and don't know how to install WADmanager... ( I read that i need to downgrade but he uses wad for that in the topic of EoC)

    So can somebody please help me? I am dutch by the way so if a dutch guy knows what to do this would be very helpful

    thanks!

    Sjevy
     

Share This Page