I need help with downgrading my wii without Internet

Discussion in 'Wii - Hacking' started by rockmanmegaman, Jan 7, 2010.

  1. rockmanmegaman
    OP

    Newcomer rockmanmegaman Advanced Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    51
    Location:
    Australia
    Country:
    China
    When i upgraded my wii to version 4.2J it were working great. It can play my burnt games and everything, however, after I installed Preloader things starts 2 go wrong. I find myself can't play my GC games anymore, randomly freezes in option setting, wii can't access the internet despite saying it's active.

    So I've decided to downgrade my firmware, but, due to my wii can't access the internet, I couldn't do it all. I've been searching a way to downgrade without internet for like past 2 days. I know their's a way, becuz I've remember reading a topic about a long time ago. So pelase help people.
     
  2. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    Install cIOS60BF.wad and then install the right region 4.1 wad!
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Downgrading won't help and isn't needed for anything anyway

    Try disabling all preloader hacks and see what happens then
     
  4. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Why dont you just reinstall 4.2 as a wad that should wipe preloader off for you and install Startpatch instead you can reinstall a fresh ios70 wad as well just incase
    Hey TJ cool how common is this preloader glitch in optionns i had it happen when i was on 3.2?
     
  5. rockmanmegaman
    OP

    Newcomer rockmanmegaman Advanced Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    51
    Location:
    Australia
    Country:
    China
    thanx for all your help guys, but I found a application called nandclean and it removed my whole entire preloader. Now everything is working back to normal [​IMG]. I shouldv'e post this immediatly but i was so happy playing da old GC games that i've forgotten.
     

Share This Page