How to set up a Supercard DSTwo?

Discussion in 'Supercard' started by Haloman800, Oct 23, 2010.

Oct 23, 2010
  1. Haloman800
    OP

    Member Haloman800 a real gril

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,596
    Country:
    United States
    I just ordered mine a week ago, and I'd like to have everything ready on a MicroSD when I get it in.

    What files do I need to drop on the MicroSD card? Do I need any? My old Acekard 2i needed a few to make it work.

    ...

    Also, which do you prefer, the official menu or the iSmart one?


    Thanks.
     
  2. KevFan

    Member KevFan GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    331
    Country:
    Ireland
    download the latest EOS and the latest plugins for GBA/SNES emulation etc here , extract and copy to micro sd along with your roms and your all set.
     
  3. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    Might I recommend following this guide for iMenu

    It would work perfectly for setting it up from scratch, you just skip the back-up and replacing the back-up [​IMG]
     
  4. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    game_config.txt
    for gba compatibility
     
  5. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    link
     
  6. leeday100196

    Member leeday100196 GBAtemp's Official Infernape™

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    621
    Location:
    My computer in Sharpedo Bluff
    Country:
    Australia
    okay heres a noob question: do i need to put my NDS files into any sort of folder?
     
  7. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Nope, they can be placed anywhere except the _dstwo folder because that folder is hidden from the file browser.
     
  8. leeday100196

    Member leeday100196 GBAtemp's Official Infernape™

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    621
    Location:
    My computer in Sharpedo Bluff
    Country:
    Australia
    Thank you, maybe ill do like i did with the m3 and stick them in an NDS folder... is that okay?
     
  9. schmocke

    Newcomer schmocke Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    34
    Country:
    Germany
    It is - you´ve quoted it for yourself: Any place/folder is good, except the _dstwo folder.
     
  10. leeday100196

    Member leeday100196 GBAtemp's Official Infernape™

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    621
    Location:
    My computer in Sharpedo Bluff
    Country:
    Australia
    I realised that, but thank you for pointing it out.
     

Share This Page