Hex edit Twilight Princess save to fix a glitch

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Knocks, Aug 22, 2011.

Aug 22, 2011
  1. Knocks
    OP

    Member Knocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    559
    Country:
    Would anyone be willing to hex edit a Zelda Twilight Princess USA save to fix the cannon room glitch? I tried a few cheats to get out of that room (instant kill, walk through walls, instant wolf change, warp without changing to a wolf), but none of them help.

    It would suck to start the game over. Would anyone give it a try?

    Here's a link to the save. Note that the glitch only happens on version 1 of the USA Zelda disc.

    http://www.mediafire.com/?0ky508pxl00gwb4
     
  2. KiiWii

    Member KiiWii GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    3,178
    Country:
    United Kingdom
    Could you not just (download)/buy and rip [​IMG] the version 1.1 (or whatever the version is that doesnt do that) iso?
     
  3. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
  4. Knocks
    OP

    Member Knocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    559
    Country:
    Did that, and it worked. I actually have a retail copy of the disc (bought it at launch), so I may call Nintendo and get a replacement anyway. [​IMG]

    Thanks!
     
  5. W hat

    Member W hat Rhythm Heaven Fan

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    606
    Country:
    United States
    At first, I thought this was going to be for the GameCube game, which has the glitch and has never been updated. For future reference, how did you move the save point from the cannon to Lake Hylia?
     
  6. Knocks
    OP

    Member Knocks GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    559
    Country:
    He didn't, he just made sure not to cause the glitch in the first place. The glitch only occurs when you save in that room before talking to Shad (and only on version 1.0).
     
  7. hatredg0d

    Member hatredg0d GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    239
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    well back in like 2007, they were replacing the disks for updated ones. but im not so sure now.. gl
     

Share This Page