[help plzz!!!]my r4ids (r4ids.cn) doesn't work on dsi

Discussion in 'R4 DS' started by sadin911, Nov 20, 2010.

  1. sadin911
    OP

    Newcomer sadin911 Newbie

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Yesterday I log on dsi shop and update my dsi into 1.4.1
    then my R4I (www.r4ids.cn) cannot work on my dsi

    I try to upload firmware with this patch (http://www.r4i-software.com/r4ids-cn-r4i-gold-v1-4-1-updating-patch/) with my dsl
    but it always say "result no upgrading is needed"
    I eject my r4 and put in dsi but it doesn't work

    Is there a way to update my r4

    ps: my r4 has pcb same as http://filetrip.net/file.php?id=12925
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    EDIT: Nevermind, didn't see that they did have it up for download, they need to update the page for it.
     
  3. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States

    try the patch from the actual R4ids.cn website..it worked when I used it.
    http://www.r4ids.cn/r4i-download-e.html
     
  4. sadin911
    OP

    Newcomer sadin911 Newbie

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    thk both
    I want to ask RoMee
    when you get it work on your r4 what kind of the result appear because I try this many time but it said "result no upgrading is needed"
     
  5. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    I don't remember, but I did it in september, and when it was done it said something like update successful
    I only had to do it once.
     

Share This Page