Help my friend installed ios 249 on wad manager and now has problems..

Discussion in 'Wii - Hacking' started by sasho123, Nov 19, 2009.

  1. sasho123
    OP

    sasho123 Advanced Member

    Newcomer
    64
    0
    Sep 13, 2009
    So here is what happened. My friend has followed your guide (Deivyl's guide) for softmod, he installed everything cios, ios 36, but then he installed ios 249 (on wad manager) and get's a black screen on any back up launcher (system menu is working thought). Also he tried nand back up, and then tried reinstalling everything and he gets the same error. So my question is, how can he fully virginize his wii (or at least fix his problem), he said that he has tried using AnyTitleDeleter and an error comes out
    [​IMG]
    [​IMG]

    So has he semi-bricked or something ?
    P.S.He is with System Menu 4.1E, model RVL.001 (EUR)
     
  2. vegemikee

    vegemikee GBAtemp Fan

    Member
    356
    6
    Aug 17, 2008
    i have the exact same errors, but it isnt restricting me from accessing the titles and deleting them.
    i dont know what causes these errors
     
  3. razorback78

    razorback78 GBAtemp Maniac

    Member
    1,183
    0
    Aug 3, 2009
    how to revirginize: http://sites.google.com/site/completesg/other-stuff/virgin
    how to re-hack 4.2: http://sites.google.com/site/completesg/ha.../trucha-bug-4-2
    how to re-hack 4.1 below: http://sites.google.com/site/completesg/hacking-guide/trucha
     
  4. angabg

    angabg Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Nov 19, 2009
    I,m stuck here:If you have Startpatch, run it and uninstall ALL hacks.
    Startpatch does not want to load(Black screen)
     
  5. D34DL1N3R

    D34DL1N3R Nephilim

    Member
    1,709
    197
    Dec 6, 2008
    United States
    Reinstall Startpatch and try again?
     
  6. angabg

    angabg Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Nov 19, 2009
    I'm reinstall,but,still wont work [​IMG] Show black screeen&all function on my Wii,freeze
     
  7. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,992
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    did you combine preloader and startpatch maybe?
    Try skipping that step