help me please with 3 in 1

Discussion in 'R4 DS' started by mad567, Feb 9, 2008.

Feb 9, 2008

help me please with 3 in 1 by mad567 at 8:14 AM (1,217 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. mad567
    OP

    Member mad567 D. Gregar

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    505
    Location:
    London, UK
    Country:
    Greece
    hello guys i have a problem just got my ez flash 3 in1 [​IMG] and i use the nds station to play games.When i go to the r4 menu it says Fat inti [​IMG] .My R4 version is 1.13. Thanx for reading
     
  2. roothorick

    Newcomer roothorick Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    R4's DLDI autopatcher does not work with .NDS files created by NDStation. You have to manually patch the ROMs. See the wiki for more info.
     
  3. Jaejae

    Member Jaejae Superfly Don't Used

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    625
    Location:
    Auckland, New Zealand
    Country:
    New Zealand
    Just run the .nds files created through a manual dldi patch.
    The R4 autopatcher doesn't like them.
     
  4. darigaaz3

    Newcomer darigaaz3 Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    26
    Country:
    Malaysia
    Isn't it due to the new Ez 3 in 1 having the new chipset and that the rudolph tools or whichever tool you use to load roms into the GBA slot simply won't work?

    http://nds.cmamod.com/

    Just look for gbaldr-3in1-01-final-hw-abstraction-update as they can load into the new chipset.
     

Share This Page