Has SSBB-J Legit been tested on a cyclowiz setup?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Sanuzi, Jan 31, 2008.

Jan 31, 2008
  1. Sanuzi
    OP

    Newcomer Sanuzi Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    If so... is it working?

    Sorry to ask, but the search function brings up nadda. =x
     


  2. HipN

    Member HipN GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    548
    Country:
    Canada
    LOCK
     
  3. NikoK

    Member NikoK GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    Canada
    Shut up noob. He asked a legitmate question which I cannot also find using the search option.

    Sup Josh [​IMG]
     
  4. Heran Bago

    Member Heran Bago Where do puyo come from?

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    2,854
    Location:
    Foggy California
    Country:
    United States
    well this warranted its own topic and didn't fit anywhere else

    ..owait
     
  5. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    You guys are right. This should be locked and he should have posted in the long-ass flaming thread with everyone whining about DVD5s and DVD9s.

    This is a valid topic, especially considering I own a Cyclowiz modded D2B


    edit: I would like to answer: Yes, several people report that SSBB works on NTSC-U Cyclowiz modded Wiis. Hurray for us.
     
  6. DrQuack02

    Newcomer DrQuack02 Advanced Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Agreed....

    I haven't heard anything about Cyclowiz chips....I've got one and would find it interesting...although I guess we won't know anything for a day or two more.
     
  7. Sanuzi
    OP

    Newcomer Sanuzi Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Canada

    Are you saying people have reported it working? Or are you just saying you wish you could say that? *confused*
     
  8. Golden Falcon

    Newcomer Golden Falcon Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    10
    Country:
    United States
     
  9. Sanuzi
    OP

    Newcomer Sanuzi Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    Awesomeness. Link to source? Now to wait on a leak.... Or I could just buy the Japanese version

    *ponders*
     
  10. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
  11. Gitaroo

    Member Gitaroo GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    106
    Country:
    Canada
    it didnt ask the US WII with D2C to update the firmware to 3.1J?
     
  12. kristijan08

    Member kristijan08 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    373
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    If this is true looks like the wiikey team again has some catching up to do!
     
  13. kristijan08

    Member kristijan08 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    373
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    It wouldn't ask to update cause it would detect 3.1U firmware. It only updates when the firmware on the wii is different to that on the disc
     
  14. Sanuzi
    OP

    Newcomer Sanuzi Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Canada
    So wait.. it's confirmed that Brawl doesn't come with a new firmware update?
     
  15. Gitaroo

    Member Gitaroo GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    106
    Country:
    Canada
    good thing, bad thing is I have a Wiikey :'(
     
  16. tehbubster

    Newcomer tehbubster Member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I know its an untested leap, but there seems to be a good chance that SSBB will work on NTSC-U with YAOSM because of the region free capabilities and its ability to be played on the NTSC-J with YAOSM. Of course we'll have to wait until someone actually tests it out. Hopefully that will be soon.

    By the way, does anyone know what firmware the YAOSM users used to play the game? Latest real release or betas?
     
  17. Mienaikage

    Newcomer Mienaikage Member

    Joined:
    Jan 11, 2007
    Messages:
    34
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    *waits for info on PAL*
     
  18. LostinTrance

    Newcomer LostinTrance Newbie

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
  19. Redsquirrel

    Member Redsquirrel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    615
    Country:
    United Kingdom
    Hmm so it must work as that was defo a NTSC wii.

    So cyclowiz works but wiikey doesnt? That must mean wiikey could have some new firmware to get it working..
     
  20. Kakkoii

    Member Kakkoii Old fart

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    620
    Country:
    Canada
    No that means Wiikey will need new firmware to get it working.

    Whether or not they will is the question.

    And if they do. It will most likely take ages if the SMG days are anything to go by.
     

Share This Page