Guitar Hero World Tour Guitar problem

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by wiimanizer, Dec 31, 2009.

Dec 31, 2009
  1. wiimanizer
    OP

    Member wiimanizer GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    309
    Location:
    Ima Poopin
    Country:
    United States
    i noticed that sometime last month, my GHWT guitar was working fine and all until today i tried it out that every fret was working except the blue one. it still seems pretty new and i dont think there could be any dust build up inside(i could be wrong, but still its pretty new). can anyone help me out what is wrong here?
    im using hermes uLoader 3.3 btw with cios 223
     
  2. SFenton

    Member SFenton ಠ_ಠ

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Location:
    Derp
    Country:
    United States
    1) Go to ScoreHero, Hardware, Guitar Repair guide and go from there. If that doesn't work...
    2) RMA it.
     
  3. wiimanizer
    OP

    Member wiimanizer GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    309
    Location:
    Ima Poopin
    Country:
    United States
    im using hermes uLoader 3.3 btw with cios 223 turned on with F. NTSC
     
  4. SFenton

    Member SFenton ಠ_ಠ

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    1,077
    Location:
    Derp
    Country:
    United States
    That doesn't matter. It's a hardware problem not a software problem.
     
  5. wiimanizer
    OP

    Member wiimanizer GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    309
    Location:
    Ima Poopin
    Country:
    United States
    ok, nevermind...just a random "problem" i guess. didnt really do anything besides turning the wii on and off a few times and its working again
     

Share This Page