DSOrganize

Discussion in 'DSTT' started by genuisgeek, Feb 25, 2008.

Feb 25, 2008

DSOrganize by genuisgeek at 2:07 AM (1,096 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. genuisgeek
    OP

    Member genuisgeek GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    256
    Location:
    Taiwan
    Country:
    United States
    is there a way to reset back into the ttmenu from dsorganize b/c i cant find out how to do it cept by turning of ds
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    I don't think you have the option of soft reseting with homebrew games [​IMG]

    Besides, it's not that hard to turn off and boot the DS up again, now is it? [​IMG]
     
  3. Bri

    Member Bri GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    3,413
    Country:
    United States
    Make a copy of TTMENU.DAT and name the copy TTMenu.nds (make sure to leave a copy of TTMENU.DAT on your card). You can then launch it like any other .nds file.

    -Bri
     
  4. SavageWaffle

    Member SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Just deal with it. Not that hard turning your DS off. Either press the POWER button(NDS "Phat) or Slide the thing(NDS Lite)
     
  5. genuisgeek
    OP

    Member genuisgeek GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    256
    Location:
    Taiwan
    Country:
    United States
    oh well is all good anyways i was just wondering since i just thought turning off manually cuases fragmentation and i dotn want to lose my saves and all that
     

Share This Page