DS #5221: Call of Duty: Black Ops (Europe)

8BitWalugi

Taiyohhhhhh!
Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
3,456
Trophies
1
Location
Side 7
Website
www.twitter.com
XP
1,425
Country
Australia
ohmy.gif
! DOES IT HAVE ZOMBIES MODE!?
 

wizra

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 7, 2009
Messages
214
Trophies
0
XP
762
Country
I can confirm this works on CycloDS with B4 firmware.

EDIT: Can't find zombie mode. Do I have to finish the game? If so, can someone share a save game for CycloDS?
 

KingdomBlade

Blade v3+ (I R SHMEXY)
Member
Joined
Apr 24, 2009
Messages
2,941
Trophies
0
Age
26
Location
In Vulpes' Fur
Website
meekpicture.blogspot.com
XP
618
Country
Um so, FPS isn't my thing, but is this a good game? As in, I know it received all the hype and all, but since this is really different, is it at all good?

I can't wait to go to school tomorrow, find someone that has the game (console) and ask him a trivia fact about whatever war this game is about. (cold war or something?)
 

Endrit49

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Sep 16, 2010
Messages
80
Trophies
0
Age
28
XP
160
Country
wizra said:
I can confirm this works on CycloDS with B4 firmware.

EDIT: Can't find zombie mode. Do I have to finish the game? If so, can someone share a save game for CycloDS?
it works on scds2 and acekard 2i (with aap enabled) too
 

Endrit49

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Sep 16, 2010
Messages
80
Trophies
0
Age
28
XP
160
Country
wizra said:
I can confirm this works on CycloDS with B4 firmware.

EDIT: Can't find zombie mode. Do I have to finish the game? If so, can someone share a save game for CycloDS?
single player>5th option
 

GeekyGuy

Professional loafer
Former Staff
Joined
Jun 21, 2007
Messages
5,112
Trophies
1
XP
2,422
Country
United States
Anyone having trouble attaching themselves to the first ladder in training? The action button never lights up for me. Otherwise, it seems to play okay. I like the fact you can use the action button as a quick turn. All FPSes should have that.
 

dancubs

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jan 27, 2010
Messages
51
Trophies
0
Website
Visit site
XP
11
Country
United States
8BitWalugi said:
wizra said:
I can confirm this works on CycloDS with B4 firmware.

EDIT: Can't find zombie mode. Do I have to finish the game? If so, can someone share a save game for CycloDS?
Seriously? Single Player > Zombies Mode

My 5th option from single player is called KillHouse - Time Trial something.

Using AKAIO 1.8.1 with the (EU) version of the game, which is what's out now.

Anyone can please help?
smile.gif
 

dancubs

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jan 27, 2010
Messages
51
Trophies
0
Website
Visit site
XP
11
Country
United States
I solved the missing Zombies mode and the Ladder problem.

With AKAIO 1.8.1, turn on AAP.
smile.gif


That is so far, the only AP I have experienced as an Acekard user. Missing Zombie mode and problematic ladder in the training mission.
 

Brocktree

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 13, 2007
Messages
175
Trophies
0
XP
116
Country
Local Multiplayer has problems with Wood Latest R4. A hosted game does not appear for the people that wants to join. Hopefully the sentence before made sense.
 

Blaze163

The White Phoenix's purifying flame.
Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
3,932
Trophies
1
Age
35
Location
Coventry, UK
XP
2,165
Country
Eh. If the time I spent with Goldeneye recently has taught me anything it's that FPS games really don't go too well on the DS. I'm downloading this anyway, if only to piss off the kid across the road by saying I have Black Ops when I know for a fact he won't get it until xmas, but I seriously doubt I'll spend much time on this. Although to be fair the other two COD games were OK, I guess. I'm more concerned about Golden Sun and the DS version of Sonic Colours, to be honest.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    breathergames @ breathergames: I found it, it was He Fucked The Girl Out Of Me: https://taylormccue.itch.io/trauma