CFW INSTALLED BUT FBI WON'T OPEN

xXcinnatrasherXx Sep 16, 2019.

  1. xXcinnatrasherXx
    OP

    xXcinnatrasherXx Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 16, 2019
    United States
    Hi so apparently my 3dsxl that i bought preowned was already hacked, i found thsi out while i was trying to hack it myself. See when i opened the frogminer app to install the cfw when i pressed launch it said
    "YOU ALREADY HAVE INSTALLED CFW 1"
    and i was like cool maybe i don't need to do all that other stuff, so i opened FBI and it stayed in a yellow screen. So i thought maybe i do need to do the frogminer progress again. So i went back to frogminer and pressed launch, i got the same message as previously mentioned, then i pressed the frogs, then i pressed BOOST, once i pressed that the screen went to dark and the Japanese version of flipnote did not show up no matter how much i waited.

    So that's where we are now
    i just want to know what i'm supposed to do?
    homebrew works just fine the only issue is frogminer and fbi.

    and if my preowned 3dsxl was already hacked before how do i get it back to its hacked state?
     
  2. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Moderator
    20
    GBAtemp Patron
    Quantumcat is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    Turn your console off, hold Select, and turn it on while continuously holding Select. What version Luma does it say you have?
     
  3. xXcinnatrasherXx
    OP

    xXcinnatrasherXx Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 16, 2019
    United States
    V6.6
     
  4. AmandaRose

    AmandaRose Do what I do. Hold tight and pretend it’s a plan

    Member
    14
    Aug 19, 2015
    United Kingdom
    Glasgow
    Your luma is majorly out of date 10.0.1 is the latest version. In fact it's 3 years out of date.
     
    Last edited by AmandaRose, Sep 17, 2019
  5. xXcinnatrasherXx
    OP

    xXcinnatrasherXx Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 16, 2019
    United States
    how do i update it and will it solve my issues??
     
  6. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Moderator
    20
    GBAtemp Patron
    Quantumcat is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    Follow https://3ds.guide/a9lh-to-b9s

    If you still have issues after doing that all the way to the end (including the finalizing-setup page) let us know.
     
    SCOTT0852 likes this.
  7. xXcinnatrasherXx
    OP

    xXcinnatrasherXx Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 16, 2019
    United States
    Thank, I kinda went ahead, before you commented this and do it using another tutorial and something did happen.

    When I tried to get on Godmode9 to boot b9s I got this error

    [An exception had occurred]

    Processor: ARM9
    Exception type: data abort

    Then a bunch of numbers everywhere

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

     

    Attached Files:

  8. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive

    Moderator
    20
    GBAtemp Patron
    Quantumcat is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Nov 23, 2014
    Australia
    Canberra, Australia
    Did you follow the guide I linked? What do you mean by "get on GodMode9 to boot b9s"?
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...