bootmii error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by hellion_52883, Jan 9, 2010.

Jan 9, 2010

bootmii error by hellion_52883 at 4:21 AM (1,529 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. hellion_52883
    OP

    Member hellion_52883 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    Need a NAND backup, but i get this error when trying to load bootmii

    SD:/bootmii/bootmii.ini does not exist

    I've tried figuring this out, sorry if it's dumb, could i kindly get some help???

    Thanks
     
  2. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Run Hackmii Installer, then go to bootmii, then Prepare SD Card to create it again.
     
  3. hellion_52883
    OP

    Member hellion_52883 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    that's in the banner bomb hack right? (sorry if i'm wrong)

    When try to do that to prepare my Sd card (tried this yesterday, maybe i just don't know how), it's the hackmii, dvd x, and Homebrew channel installs, and it says it can't so anything because "no vunerable ios" problem.....



    Iam i doing this (prepare sd card) wrong?

    Or if not, what now?

    Still need NAND backup
     
  4. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    It's called IOS, not ISO. They're two completely different things.
    You installed cIOSCORP. Use DOP-IOS to install an unpatched IOS61, then it will work fine.
     
  5. hellion_52883
    OP

    Member hellion_52883 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States
    messed that quote up.....sh**
     
  6. hellion_52883
    OP

    Member hellion_52883 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    138
    Country:
    United States


    sorry for the iso ios mistype, do know the diff and fixed.....



    Thanks
     

Share This Page