Black ops wii needing double loading of multiplayer...

Discussion in 'Wii - Nintendo Wi-Fi Connection' started by w!!, Feb 13, 2011.

Feb 13, 2011
  1. w!!
    OP

    Member w!! GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    200
    Country:
    United States
    Anyone else experiencing this:

    The first time I go into multiplayer, select a match and it just keeps circling on "Joining Lobby"... I've learned that if that stays on the screen for any period of time, I can exit the lobby (which takes about 60secs to actually do) and then try to go back in to the match I want and it works fine from there. This happens every time. I'm using uloader with hermes v5 cios224 base57 and didn't have this problem until probably the last update or maybe the one just before it.

    Minor nuissance, but if anyone has a work around, it'd be appreciated. It takes a good 5 minutes extra to get playing! lol
     
  2. zizer

    Member zizer GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    2,035
    Country:
  3. wiimanofthenorth

    Member wiimanofthenorth GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    285
    Country:
    United Kingdom
    I have rev21d2x with base 57. I found that the first time to grab the update etc, I had to use CFG, after that wiiflow worked as well.
     
  4. Narolez

    Member Narolez GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    369
    Location:
    <LAB#257>
    Country:
    Germany
    W!!, its a bug in the game. i've the same problem. how many friends are in your friendlist?

    my workaround: create a second profile and use this to connect to the servers.

    after connection is established switch to your first profile.
    after playing switch to your second profile and go back to the main menu.
    next time you plays, you are directly on your second profile and can connect to the servers.
     

Share This Page