anyone have r4 DSHC?

Discussion in 'R4 DS' started by finalworld2012, Sep 18, 2010.

Sep 18, 2010

anyone have r4 DSHC? by finalworld2012 at 10:50 PM (5,554 Views / 0 Likes) 76 replies

  1. finalworld2012
    OP

    Newcomer finalworld2012 Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    anyone have r4 DSHC it so do pokemon black are white work for you ?
     


  2. iPaul

    Newcomer iPaul Advanced Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    52
    Location:
    Romania
    Country:
    Romania
    I have R4i-SDHC but none of the games work..
     
  3. Nintondo

    Newcomer Nintondo Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    17
    Country:
    United Kingdom
    I'd be really grateful to anyone that has the game working on R4i-SDHC to upload and post/pm me a link to a zip file that contains the files needed.
     
  4. Ben232

    Member Ben232 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I need the files to make it work on the original R4SDHC. Looks like we're being left in the dust, as there's no way to make it work... =(
     
  5. Robson

    Newcomer Robson Newbie

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Brazil
    I have R4 SDHC III and the don,t work!Always appears the message error-4...
     
  6. finalworld2012
    OP

    Newcomer finalworld2012 Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    well i have white screen on R4 SDCH
     
  7. Ben232

    Member Ben232 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I get white screen'd too.
     
  8. Aurionfox

    Member Aurionfox GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    i have it, and guess what? IT WORKS!!!! finally i got it to work with wood 1.12, no exp problems, freezes and save!!!!
     
  9. finalworld2012
    OP

    Newcomer finalworld2012 Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    i hope some one fix it so we can play pokemon on r4 DSHC
     
  10. Nintondo

    Newcomer Nintondo Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    17
    Country:
    United Kingdom
    Any chance of sharing it?
     
  11. Ben232

    Member Ben232 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    ^ He doesn't mean for SDHC. He means he fixed it on normal R4, which is old news. My friend is on the 2nd Gym after I set him up with it.
     
  12. Aurionfox

    Member Aurionfox GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    no i have a R4 SDHC from here www.r4sdhc.com (first generation not the new) but the method is a little different
     
  13. finalworld2012
    OP

    Newcomer finalworld2012 Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    10
    Country:
    United States

    man how can you get to work ?
     
  14. Aurionfox

    Member Aurionfox GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    ok here is how it works but you need a lot of things and this only works for Black version

    1.- You need a clean Pokemon Black rom

    2.- Use the Rudolph patch for the freezes

    3.- Use the Fix for the exp i use a ips patch for that

    4.- Now that you fix the rom you need a Desmume emulator, load the rom and create a sav of your game

    5.- You need a special version of wood called WAIO and WOODR4 DLDI with a __rpg folder to your sd card

    6.- Copy your sav and rom too

    7.- This is very important, load first WAIO and then load Wood r4 dldi

    8.- Select your rom and turn off reset and cheats

    9.- Finally load the game and your save data and try it
     
  15. Ben232

    Member Ben232 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    100
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    But we can't select anything via Waio. We see icons, but we can't select anything.
     
  16. Machima

    Newcomer Machima Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    Dude i dont understand number 7 in your tut.

    Can you please make a post with the links to donwload the stuff needed and specifically explain because ive waited almost a whole day and i cant be more pissde..
     
  17. Aurionfox

    Member Aurionfox GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    maybe you need a special version of __rpg, wait a little longer im going to upload everything in a single file
     
  18. Nintondo

    Newcomer Nintondo Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    17
    Country:
    United Kingdom
    Thank you.
     
  19. Machima

    Newcomer Machima Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    Thanks and can u tell us again how to do it breifly? im sorry man its just ive had a long day.
     
  20. Aurionfox

    Member Aurionfox GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    153
    Location:
    Mexico
    Country:
    Mexico
    yeah me too, but finally it works after a lot of tries, (sorry for my english im from mexico and i dont speak too much english lately)just wait a little longer, remember this only works for R4SDHC im not sure if it going to work with another one
     

Share This Page