(AK2i) System File is Missing

Discussion in 'Acekard' started by Chikaku-chan, Oct 19, 2011.

Oct 19, 2011
  1. Chikaku-chan
    OP

    Member Chikaku-chan ᏁᎽᎪ~

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    749
    Country:
    Australia
    Can someone explain to me whats wrong below are pictures of whats on the card itself
    Warning: Spoilers inside!
     
  2. Ris312

    Newcomer Ris312 Advanced Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    59
    Country:
    Australia
    you are missing the file "akmenu4.nds" (or a file with a similar name), you need to put it where the "__aio" folder is.

    [​IMG]
     
  3. Chikaku-chan
    OP

    Member Chikaku-chan ᏁᎽᎪ~

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    749
    Country:
    Australia
    And how will I go around to get that file?
     
  4. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    Re-Download Akaio 1.8.8 (Why didnt you just take mine of me when we was at school?)
     
  5. eggsample

    Member eggsample punahussy

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    529
    Country:
    Poland
    "System File is Missing" during akaio loading?
    If yes reformat msd to fat32 and extract akaio on it.
     
  6. ficarra1002

    Member ficarra1002 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    167
    Country:
    United States
    I thought the akmenu4.nds went into the root. But then again I am using an ancient version of akaio.
     
  7. exangel

    Member exangel executioner angel

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    1,574
    Location:
    Tucson, AZ
    Country:
    United States
    I do believe that's what he meant (he didn't say put it *in* the __aio folder) and that's what's shown in the picture.
     
  8. ficarra1002

    Member ficarra1002 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    167
    Country:
    United States
    Derp.
    I was at school, and the picture didn't show.
    Oh, and it appears I can't read. Thought he said IN the aio folder. I'm just full of fail today.
    But, if reinstall doesn't work, try this:

     
  9. eggsample

    Member eggsample punahussy

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    529
    Country:
    Poland
    My english is not as good as I want. Thanks for understanding.
    akamenu4.nds in root - yes.

    http://www.acekard.com/download/ak2/ak2_423_20100721_release.zip is a 4.23 akmenu version for aK2
    http://www.acekard.com/download/ak2/20100427_AK2_SP.zip - form readme "This special version of Acekard menu is only made for some certain AK2 but not for AK2i."
    tho
    1. Full format msd with HP or Panasonic formater
    2. place __aio folder and akamenu4.nds file in the root of msd
    http://www.acekard.com/download/akaio/AKAIO.1.8.8.zip
     

Share This Page