Win2DS *Unofficial* v0.8d

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Urza, Dec 22, 2007.

Dec 22, 2007

Win2DS *Unofficial* v0.8d by Urza at 1:10 AM (1,737 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Urza
    OP

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    Win2DS *Unofficial* v0.8d
    Remote desktop on DS


    MonkeyNZ has put out another update to his unofficial build of Win2DS, the focus this time being on various input improvements with the mouse and keyboard. Download below.

    [title:Changelog]0.80d "the final version before christmas"
    server - mouse cursor no longer flickers while remote control is active
    server - zoomed screen now stops at the correct full screen borders when scrolling
    client - all keys now respond instantly when pressed (previously pressing a key would only sometimes get a reaction)
    client - zoomed window scroll rate increased
    client - mouse will now move smoother
    client - click-drag operations are now possible in zoomed view

    [​IMG] Download
    [​IMG] Source
     
  2. leetcakes

    Member leetcakes GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    148
    Country:
    Belize
    hey, last time, I was using win2ds 0.80a ,it worked fine, but this time,it dont worK... I did not modify my firewall.If I even have one can some one offer soMe help?
     
  3. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    It works fine for me.

    What do you mean by "don't work"? Black screen? Unresponsive? Specify and provide details
     
  4. residentskitz

    Newcomer residentskitz Member

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    16
    Country:
    United States

    thats funny because i've never been able to get this app to work, i didnt change a thing and it auto-connected and worked great this time. go figure.
     
  5. Banger

    Member Banger Me > | | < You ..Wanna Line dance?

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    1,783
    Country:
    United States
    the last version seemed to bog down the computer using the "server" thing. It was running at 25% cpu, which is the most I have had any app run at. System specs are in sig. There is no reason for it to bog down the system that much. I might try this version at a later point if there is not a new version out by the time I want to try. The only use I had for it is so I can use it as a "remote" for video I may be playing on another monitor so I do not have to run back to the computer to pause it or what not so I do not miss any action. What would be cool is a "VLC" remote which with a little work can probably be made out of this but since I doubt anyone would be interested in doing so. I will probably just buy a media remote so I do not have to worry about it but it still would be cool.

    EDIT - using windows XP.
     
  6. Skye07

    Member Skye07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    Still doesn't work for me, it says unable to connect after sticking to acquiring DHCP =/ and Beup and such does work..
     
  7. Brainy142

    Member Brainy142 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    160
    Country:
    Canada
    Remeber, if auto connect DOES NOT WORK make sure to check the IP adress as it sometimes DOES NOT grab it also, remeber it doesn't save your settings [​IMG]
     
  8. garyla

    Newcomer garyla Advanced Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    54
    Country:
    United Kingdom
    Im stuck on : connection status waiting...

    i might have gotten my server ip wrong. may i ask how to obtain this?

    Thanks in advance
     
  9. Skye07

    Member Skye07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    What do you mean by check the IP? I changed it to something in range of the DHCP and changed the DNS things and such to the values displayed in the router but it still doesn't work..
     
  10. Kellicros

    Member Kellicros GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    409
    Country:
    ditto here, this proggy never worked for me. :'(
     
  11. pgfreak

    Newcomer pgfreak Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    Canada
    so with this, can you watch a video from the computer, on the ds?
     
  12. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    only if framerate is 0.33 fps:P
     
  13. pgfreak

    Newcomer pgfreak Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    Canada

    [​IMG] wouldnt that be like the video is ... hardly moving AT ALL? lol
     

Share This Page