Hacking Wiikey Fusion refusing to work?!

clgsawg

New Member
OP
Newbie
Joined
Feb 20, 2012
Messages
1
Trophies
0
XP
11
Country
United States
I cannot find a reason why my new Fusion chip isn't working. Running 4.3u with a GC2-D2E chip. After spending 20+ hours testing this chip out, cannot get either the DVD or SD to work, would like to see if I can even get the gamecube channel up to update the fusion, here's what I've tried thus far.



- New in box Wii with 3.1U installed, updated to 4.3U via Nintendo

- Softmodded the system with letter bomb and made backup of NAND

- Downloaded 1.5 update from wiikey site, validating SN as well

- Installed Fusion, nothing, no lights on the chip, system boots as normal, DVD inop.

- Checked dip switches, set switch 1 to off (Canada)

- After reading the forums here and elsewhere, removed all softmodding from the system.

- Next, two different LEDs will appear on the fusion chip, at random times, 90% of the time both red and blue are on, however depending on the power cycle, one or the other, or neither will light

- Verified that the cables are correctly installed as well as the fusion chip.

- Next tired three different SD cards all from various vendors, no luck.


I hard modded a wiikey 1 years back, and don't recall it being this hard to diagnose issues with. However, I cannot find an online guide to tell me what the different LED indicators mean, any help is sincerely appreciated, I'm willing to try any solutions to get this working, thank you!!
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Xdqwerty @ Xdqwerty: