Wii Settings Screen now white

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DonnyKD, Mar 28, 2012.

Mar 28, 2012
  1. DonnyKD
    OP

    Member DonnyKD GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    351
    Country:
    United States
    So after that fiasco about me "bricking my Wii", I managed to get my Wii back on! Hooray!

    Now...here's the problem...the Wii Settings screen, you know, the one where you can connect to the Internet or change screen size? Yeah, now that's filled with white. Not to mention my Priiloader seems to be missing from my Wii... any suggestions?
     
  2. shortz1994

    Member shortz1994 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    1,341
    Country:
    United States
    hmm,sounds more an more like you loaded a menu wad? an not use themewii or mymenufy? what theme wad did you load if thats the case? read your other post. but follow the posting above mine.
     
  3. DeadlyFoez

    Member DeadlyFoez Banned

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    5,223
    Country:
    United States
    Either something is really internally messed up with that wii like something is loose or hardware issue, or we are being trolled. I'm having a hard time figuring it out.

    Things don't just magically start somewhat working again. There has to be a reasonable explanation, and I can't tell or know for sure because I don't have the wii for me to test it out myself.
     
  4. Etheboss

    Member Etheboss Official LULWUT supporter

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    2,444
    Location:
    Around somewhere
    Country:
    Netherlands
    MM, i don't get why a new topic had to be openend for that...
     
    2 people like this.
  5. TiMeBoMb4u2

    Member TiMeBoMb4u2 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    1,169
    Country:
    United States
    @DonnyKD... Now that you have it working again, would you please post a sysCheck log? Thanks.
     
  6. DonnyKD
    OP

    Member DonnyKD GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    351
    Country:
    United States
    Why the heck would I lie about something like this? Besides, if I wanted to troll, I'd make something like... "all of you a feggets" or something.
     
  7. Anon10W1z

    Member Anon10W1z GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    1,112
    Location:
    Somewhere over the rainbow
    Country:
    United States
    I know you're a good guy.

    The reason Priiloader is missing is because when you reinstall the System Menu, Priiloader gets uninstalled. Reinstall it.

    And are you sure it's a white screen?
     

Share This Page