1. piclesshow

    OP piclesshow Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 1, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Brazil
    Well, I bought a Wii U recently from other person and everything is working fine so far, except for the fact that wii mode doesn't enter anyway, it just gets a black screen on tv and loses the signal, then reboot the wii u to wii u menu, the step by step is below:

    1. enter wii mode from wii u menu(original sensor bar and wii motion plus plugged and synced) and it asks wich display i want to use, I choose any of the two and the result is the same.
    2. it turns off and on again then show "Wii" on the gamepad, but nothing on the TV yet, the wii motion plus lost the connection, then that screen that we need to press A on wii mote just blink on the screen and it turns off the wii U, and reboot to wii u mode again.

    i've tried: deleting all network settings(no success)
    booting wii mode from rednand(no success)
    starting a wii game so it goes to wii mode automatically(no success)
    starting wii mode with no sensor bar plugged(no success)
    changing TV resolution to 480p and try to start wii mode(no success)
    format the wii u but it still doesn't work

    I don't really know what can it be so I need HELP...
     
  2. Buddzah

    Buddzah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 30, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Hey im actually having the same issue too, did u ever find a fix for it?
     
  3. Ivestrad

    Ivestrad Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2021
    Messages:
    1
    Country:
    Honduras
    I have the same problem and find no answer anywhere
     
  4. godreborn

    godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    19,849
    Country:
    United States
    try fixing it with decafeinator.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Menu(wii, mode),