Websense

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Maz7006, Oct 25, 2010.

Oct 25, 2010

Websense by Maz7006 at 3:32 PM (1,124 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Maz7006
    OP

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    the whole websense protection (or whatever it is) is getting quite annoying to deal with right now

    its so sensitive to even Google about ways to bypass it

    so the question here is: does anyone know any current methods that work ?
     
  2. ByteMunch

    Member ByteMunch GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    444
    Country:
    United Kingdom
    Found this here
    1

    Go to the Windows Desktop, click on the "Start" button and select "Search."
    2

    Find the setup.exe file that is associated with Websense Enterprise.
    3

    Start the Websense program and select "Remove some components."
    4

    Select "Remove" to uninstall all Websense components.
    5

    Follow the onscreen instructions, remove all Websense Reporting components, and you are finished. You have successfully removed Websense Enterprise.
     
  3. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Run a livecd?
     
  4. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    On my school network anyway live cds can be booted but connecting to the school network is impossible (well, it's more effort than it's worth [​IMG])

    Your best bet is to keep up with the latest proxies, websense tend to block proxies within 12 hours of them coming online so it's good to check at home as late as possible, that's what I do anyway.

    also, Websense blocks GBAtemp [​IMG]
     
  5. ByteMunch

    Member ByteMunch GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    444
    Country:
    United Kingdom
    Oh, OK.. I thought he was at home, I had a laptop that came with the stupid program, from a grant government thingymajig. twas a pain to get rid of, I just reinstalled windows.
     
  6. Wombo Combo

    Member Wombo Combo That Ain't Falco

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    722
    Country:
    United States
    I dont think its installed as a program. I think its setup in their firewall. Only way around it is use a proxy such as Tor use a portable edition.
     
  7. Maz7006
    OP

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    i should have been more specific

    im at a university - logging into a websensed internet cnxn

    so far ive been using ultrasurf, that works once and then it stops (is in it opens the website that is websensed and then it stops working)

    also, been looking for some VPN that can enable P2P that is also websensed

    does anyone know any

    i gave hotspot sheild a try but it seems its stopped supporting P2P ? - other things such as IRC though now work so that's a sign that the VPN is actually doing its job - so must i change something in the torrent client settings as well ?

    thanks for the replies anyway.
     
  8. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    You could try Your-Freedom.. Dunno if it will work for you tho.
     
  9. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,737
    Country:
    United Kingdom
    Perhaps leave a home machine on and use something like http://portableapps.com/apps/utilities/teamviewer_portable (it has VPN and remote desktop abilities) and provided you are not operating under whitelist conditions (here is a list of sites/IPs you can visit) then it should be good.
     
  10. Maz7006
    OP

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    ive used this before, but the whole intention is to use up with bandwidth limit that im actually paying for in university (im capped at 3GB at home so its out of the question to leech from there)

    but it will suffice for now since they are literally blocking everything - most if not all my daily websites they are being filtered as "hacking" [​IMG]

    then again the media server at home is lonely and of course nobody uses that so i shouldn't be interfering with anyones business

    ... god damn websense.
     

Share This Page