WAD Install over SD

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Pakatus, Nov 12, 2009.

Nov 12, 2009

WAD Install over SD by Pakatus at 5:09 PM (627 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Pakatus
    OP

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Hi,

    As i remember, when i updated to 4.0 i had to Patch IOS60/61 to allow copy from WAD Installed channels to SD, and allowing them to run from there.
    In 4.2(safe update), i cant run any of those channels...

    Anyone knows what i can do?

    Thanks
     
  2. Pakatus
    OP

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Bump...anyone?!
     
  3. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    SM 4.2x runs off IOS70, so I believe u have to patch that, not IOS60. Also, you don't copy the channels/wiiware/vc. You have to move them!
     
  4. Pakatus
    OP

    Member Pakatus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    777
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Thanks...so i need to DOP-IOS the new IOS70, and move channels [​IMG]

    Will do when i get home...many thanks
     

Share This Page