1. bluebright

    bluebright GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    643
    Country:
    So, just to reiterate, this HD Box can play VC and gamecube games? Because my XCM box doesn't and thats a little annoying.
     
  2. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    Yes, it can play VC and GC game (480i/576i), and have a better quality than XCM at 480P/720P mode
     
  3. bluebright

    bluebright GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    643
    Country:
    It sounds like your sole purpose in this thread is to sell this box. Are you employed by this company at all?

    Also, yes, I would like to buy one. You've done a very good job in selling it to me.
     
  4. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong

    most of the game accessories factory have a good relationship with me, I have write a review for it in asia thats why I can Q and A for members.

    I sell everything can find in HongKong or China , [​IMG]
     
  5. bluebright

    bluebright GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    643
    Country:
    Okay, well, I gtg scrounch some money together. You better stick around for a while.
     
  6. ganons

    ganons GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    2,918
    Country:
  7. gshock

    gshock Advanced Member
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    63
    Country:
    Canada
    jelbo could you take a few pics of different resolutions to show the quality of the upscaling?
     
  8. phyl0x

    phyl0x Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    I have those dealextreme just works cables, and my friend has the offical nintendo ones, i have a kdl46w3000 sony lcd (46" 1080p) and a westinghouse L2410NM (24" 1920x1600)...and i didnt notice a difference between the cheap ones or the nintendo ones on either....

    I am also interested in this hdpro box (because I usually play on the westinghouse and it stretches the picture to 16x10)....is there a legit website selling these? No offense to you, but im not that comfortable sending someone half way across the world $75.
     
  9. bluebright

    bluebright GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    643
    Country:
    Um, yeah, I', with this guy. Is there an actual store that sells these?
     
  10. Awdofgum

    Awdofgum Wadofgum
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    1,884
    Country:
    United States
    probably not, at least not where i live.
     
  11. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
  12. cyr0x

    cyr0x GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    146
    Country:
    Gambia, The
    Where is the review?
     
  13. Baghenamoth

    Baghenamoth Newbie

    I'm waiting for the review too [​IMG]
     
  14. mr_law

    mr_law Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    i got one of these from hk, easiest thing to use ever! i must say i'm very impressed with the quality of the image, no ghosting or lagging whatsoever. I'm yet to try it with a 360 or ps3 but with the wii i get a lot og jaggies, i suppose thats not the vga boxes fault though.

    If anyone wants to know anythign about it i'll try and let you know [​IMG]
     
  15. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    you but it from their hong kong retail shop? if you told them you have read ahtin's post, they will give you discount. [​IMG]
     
  16. martin633

    martin633 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    Netherlands
    Hi!

    I want to play my Wii on my pc monitor too.. Just 2b sure before i spend €60,- on it:

    All i need is the box?
    Will it work on my samsung 226bw (22' widescreen @ 1680x1050)
    What about the sound? I guess i need a special cable to hook it up @ my soundcard (creative audigy 5.1)
    Is there a difference between this on or the "XCM 1080p VGA Box"?
    Will the quality be the same as on my tv? Its a bit old tv, no hd, so maybe the quality is better???

    Thnx!
    Martin
     
  17. jelbo

    jelbo Ōkami!
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    848
    Country:
    Netherlands
    Different, you'll see jaggies better because of the high definition display that will show you them way better than an old fashioned TV would. But keep a little distance from the screen and you're fine.
     
  18. wiki

    wiki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    120
    Country:
    You can use something like this: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2636 to plug the component audio cables into your speakers, not your soundcard.
     
  19. martin633

    martin633 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    Netherlands
    Thnx for the info! Jelbo PM'ed me. He just sold me his X2VGA2 box and a converter plug for my audio. Wiki said "into your speakers, not your soundcard". But i hope i can just plug it in my soundcard @ line-in... Only thing is that my pc has to be on, but thats no problem since its always on when im @ home [​IMG]
     
  20. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    the HD BOX PRO provide a red/white IN and headphone OUT, we can use it without this jacket [​IMG]

    here some photos from hhe box

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - options,