1. mwaddoups

    mwaddoups Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    Has anyone at all tested the HD Box Pro in 480i, to see if the colours look washed out (maybe with a PS2 or something, as my 2 consoles are PS2 and Wii)? Also, is it possible to get it with a UK power adaptor instead of NA?
     
  2. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    EMAIL them for UK power adapter is OK, also you can request them for a GBP quotation. I have try it with PS2 and VC Game, it work fine but you have to purchase a PS2 component cable.
     
  3. martin633

    martin633 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    Netherlands
    i played mario party 8 @ the hd box pro.. colors looked normal.. only problem was that the screen was smaller. It was a smaller sceen on black... changed the resolution with the hd box pro remote control but that didnt help..
     
  4. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    this is the problem of mario party 8 I think, I have same problem with my TV
     
  5. Inspektor

    Inspektor Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    I got my HDBOX PRO today and just tested it with my PS2 - everything looks fine.
     
  6. cyr0x

    cyr0x GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    146
    Country:
    Gambia, The
    I don't know what I should do. I emailed two lokal consolestores and asked what is better, the vdigi cable or a vga box. One shop mailed me, that a vga box would be the best way. But the other shop mailed the cable would be the best way. I mean, the cable is the cheapest way but the best?
     
  7. phyl0x

    phyl0x Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    i have the hdbox pro, i was wondering what the source button does? i have a wii hooked up through component and a xbox 360 through vga, the source doesnt switch between them, the vga from the xbox works when i power off the box.
     
  8. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    is that work on normal Desktop VGA output? the monitor show no signal or out of range?

    P.S.: try use component cable of xbox with hdboxpro, you may love to use hdboxpro instead of VGA.
     
  9. g.crow

    g.crow beide mittelfinger hoch
    Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    769
    Country:
    United States
    hi. im planning to buy this box for my ps2.
    looking at the pictures i guess there is component in only.
    does every ps2 game support the yuv cable?

    greets
     
  10. ihatexams

    ihatexams Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    76
    Country:
    Hey everyone if I was to buy a HD PRO thingy, do I need to buy a cable too?
    Because I already have 1 VGA cable spare and spare slot for VGA on my PC tower since my computer uses a HDMI one. And I have Samsung 22' which has a 'source' button.
     
  11. phyl0x

    phyl0x Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    71
    Country:
    United States
    if you already have 1 vga cable then thats enough, the hdbox pro only comes with a power cord, so it assumes you have a component cable for your wii and a regular vga cable (which you have) to go from the box to the monitor. now you may need a headphone jack (male to male) to take the audio from the hdbox pro to the computer, or you can just plug your speakers right into the hdbox pro.
     
  12. ihatexams

    ihatexams Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    76
    Country:
    Thanks for clearing that up, appreciate it!
     
  13. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    all ps2 game support component cable as I know, but most of them is 480i only.
     
  14. cyr0x

    cyr0x GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    146
    Country:
    Gambia, The
    You got me ... Ordered my HD Box Pro today .. [​IMG] But shit, its holiday in china. Have to wait till friday for the shipping.
     
  15. ahtin

    ahtin GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    544
    Country:
    Hong Kong
    HD BOX PRO have change to black color...
     
  16. cyr0x

    cyr0x GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    146
    Country:
    Gambia, The
    AWESOME! Hope I get one in black. They shipped it on friday.
     
  17. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    23,230
    Country:
    France
    I just received my HDboxPro.
    I ordered it on 29 april, so it's almost 1month for France delivery.

    As the AC adapter is an HK format, I used one I had but it's only 500mA and it's not working.
    The LED is on red/green but no signal go to the VGA output.

    I will have to order a new AC adapter now with at least 1000mA (1A). [​IMG]
     
  18. !!??

    !!?? Member
    Newcomer

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    19
    Country:
    United States
  19. BMH

    BMH Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    75
    Country:
    Netherlands
    I just received the Mayflash VGA Wii/PS3 cable. It's a component to VGA converter in the form of a cable.

    The image quality of the wii is great. The only problem I have is that the image turns black for 1 second every 30 seconds or so.

    Does anyone else have this problem as well?
     
  20. BMH

    BMH Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    75
    Country:
    Netherlands
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - options,