The Legend of Zelda - Collectors Edition

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by KahluaD, May 3, 2012.

May 3, 2012
  1. KahluaD
    OP

    Newcomer KahluaD Newbie

    Joined:
    May 2, 2012
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hello, I'm having trouble with:

    Legend Of Zelda: Collectors Edition

    *Gamecube disc includes 20 minute demo of Windwaker, Legend of Zelda, Adventure of Link, Ocarina of Time, and Majora's Mask...

    Started up Neogamma R9 Beta 56

    Loaded from a Multi backup DVD-R disc. (Contains Zelda Collectors Edition, Bloody Roar: Primal Fury, and Beyond Good And Evil)

    Two of the titles work perfectly. However, when I go to load Zelda Collector's Edition...

    The diag preloading screen shows this information...

    ___GXSetVAT not patched

    And now,

    The game loads everything up until I go to actually play one of the games from the in-game title selection.

    It doesn't matter what title I select, the games do not play at all.

    The screen actually fades black. The wii does not reset, it just fades to a black screen and stays there until I hard reset the console.


    What can I do to prevent this from happening? I've tried to play all of the titles on the disc, and none of them work.
     
  2. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,828
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Are you sure it's not shrunken? I've only heard this happening to shrunken ISOs...What size is the ISO?
     
  3. KahluaD
    OP

    Newcomer KahluaD Newbie

    Joined:
    May 2, 2012
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    It is 1.35gb (1,459,978,240 bytes) and combined on a disc with two other non-shrunken games.
     
  4. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,828
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Hmm...try it on one disc if you can, sometimes multi-game discs just don't work right. If it doesn't work then, I'm not sure what could be the problem
     

Share This Page