sav working on one sd card but not the other?

Discussion in 'Supercard' started by sudeki300, Feb 8, 2009.

  1. sudeki300
    OP

    Member sudeki300 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    490
    Country:
    United Kingdom
    i have a 4GB a-data micro sdcard which is my main card which i use for my supercard. i also have a sandisk 4GB which i use for moving files from one laptop to the other. i have a few backups of my supercard on a external hdd just incase, the game is mario and luigi partners in time and the correct sav file which i have used many times. now when i try to copy this back onto the a-data card and start the game the save slots show as empty. but when i copy the same files onto the sandisk card they show up and work perfectly. i know i still have the file working and can carry on the game, but i just wondered why this is happening. both cards have been formatted by the same laptop and evrything else is the same between the two cards except the make. can anyone help as i would like to hae these files on my main card instead of carrying another card around just for one game..........................sudeki300
     
  2. rasputin

    Member rasputin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    873
    Country:
    United States
    Dunno that's weird can't think why that would happen, but you could try shortening the file name to 8.3 format..shrugs


    just checking but are all the options the same ? ie patch saver etc
     

Share This Page