1. Xenosaiga

    Xenosaiga Time to switch it up
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    1,501
    Country:
    United States
    Congradulations on a full on necro of a question of mine. Kudos for dragging me into your whine fest!

    Now where's the cheese?
     
  2. weatMod

    weatMod GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Messages:
    3,112
    Country:
    United States
    here is a better question then , do we even need to go through the trouble of trying to figure this shit out, do we really NEED to dump the file ourselves? is it console specific or can we just download it from someplace and save ourselves all the trouble and just place it int he 3ds folder
    is not not linked here for copyright reasons
    or does have to be dumped with the console you are going use it on?
     
  3. Xenosaiga

    Xenosaiga Time to switch it up
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    1,501
    Country:
    United States
    No idea. Just know it's a nessecary evil that is required for some things.

    It's easier to just have this file dumped on your system than to include it in each and every release of each and every homebrew. SD card space is a very valuable resource and it is easier to link multiple programs to just one "add-on" than it is to include it in everything.

    Don't like it? Don't use it.
    Too much trouble to use? Don't use it.

    Sorry to say, but it's better if you actually are nice about things than to come in swinging and being an ass about it.
     
  4. Gonchan

    Gonchan Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    Where do I put the dumped file?
     
    Last edited by Gonchan, Jan 18, 2016
  5. Xenosaiga

    Xenosaiga Time to switch it up
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    1,501
    Country:
    United States
    Leave it right where it dumped it. It stays in the 3DS folder.
     
    Gonchan likes this.
  6. cvskid

    cvskid GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,607
    Country:
    United States
    I know this question is a a little different but the wii version of retroarch uses dsp audio also, you couldn't use the same dsp file dumped from the 3ds to use on a wii could you and if so where would you put it?
     
  7. Xenosaiga

    Xenosaiga Time to switch it up
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    1,501
    Country:
    United States
    No idea. I personally don't use retroarch in the Wii.
     
  8. cvskid

    cvskid GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    2,607
    Country:
    United States
    Ok, thanks for the quick reply.
     
    Xenosaiga likes this.
  9. BasedIndex

    BasedIndex splendid
    Member

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    313
    Country:
    Russia
  10. Stardust3033

    Stardust3033 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 12, 2016
    Messages:
    384
    Country:
    United States
    Even when I dump the files for CHMM2 I still get the sound error!
     
  11. Ketchup901

    Ketchup901 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Messages:
    128
    Country:
    Download links do not work, it keeps telling me I'm using a direct link to bypass adf.ly or something. On Firefox this would be expected as I have uBlock Origin and NoScript installed, but it also happens on Konqueror and Chromium with no addons.
     
  12. TheCruel

    TheCruel Developer
    Banned

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    1,350
    Country:
    United States
    Use this one: https://gbatemp.net/threads/release-dsp-dump.423860/
     
  13. einstein95

    einstein95 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Messages:
    230
    Country:
    New Zealand
    Last edited by einstein95, May 2, 2016
  14. aos10

    aos10 Yuuki chan
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    4,724
    Country:
    Saudi Arabia
    question,where it dump the files?
     
  15. dAVID_

    dAVID_ Electrician's Apprentice
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2016
    Messages:
    1,404
    Country:
    Mexico
    I cant use this because when i try to get into the homebrew launcher it gives me 'an exception ocurred'
    Processor: ARM11
    Exception type: prefetch aabort
    Current process: dlplay.

    Using hblauncher loader with a9lh.
     
  16. Aletron9000

    Aletron9000 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    1,714
    Country:
    United States
    hi, i was wondering if i could use a dspfirm.cdc from another console on my console. Or is it a console specific thing?
     
  17. zoogie

    zoogie playing around in the dsiware
    Developer

    Joined:
    Nov 30, 2014
    Messages:
    8,241
    Country:
    Micronesia, Federated States of
    Use what I have attached. It's a new cia version that does the same thing but a little differently.
     

    Attached Files:

    • DSP1.zip
      File size:
      149.1 KB
      Views:
      770
  18. dAVID_

    dAVID_ Electrician's Apprentice
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2016
    Messages:
    1,404
    Country:
    Mexico
    Thanks. I couldn't get hbl to run.
     
  19. DjoeN

    DjoeN Captain Haddock!
    Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    5,490
    Country:
    Belgium
    This one works perfect on latest 11.4 with luma 7.0.2 A9LH

    [​IMG]
     
    arianadark and zoogie like this.
  20. ben_r_

    ben_r_ GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    245
    Country:
    United States
    Worked great for me! Thanks!
     
    zoogie likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Release], Firmware, Dumper