R4M3ConcepT_Tds HELP!

Discussion in 'R4 DS' started by bekar, Mar 13, 2010.

Mar 13, 2010

R4M3ConcepT_Tds HELP! by bekar at 6:27 AM (751 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. bekar
    OP

    Member bekar GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    United States
    Okay, so I've installed the thingo and Im quite impressed...
    however how do i play games?
    I put the NDS ROMs in the _NDS_ folder in NDS GAMES.
    I cant even select the option to play a game, it's crossed out by a red line.
    HELP!
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    Do you need to use that firmware(thing)?
    I'd recommend just starting off with YSMenu from scratch,the firmware your using right now is,how should I say,only more gui-ish
    YSMenu=TTMenu modified,so the compatiblity is the same
    Get YSMenu,that way you can load your games wherever it is.
    Also can you state what is your R4?
    read: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=164359
     
  3. amaro

    Member amaro GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    432
    Location:
    S.A.C. Loures - Lisboa
    Country:
    Portugal

    Take note that the R4M3ConcepT_Tds only works 100% in the original R4DS and M3Simply.
    I know that many people protested against the R4M3ConcepT_Tds, but the truth is that I never gave me problems, and everyone who uses it is satisfied.
    I do not understand what your real problem is better able to specify, for sure we will come to some conclusion!

    From PDA (DSOrganize) also have shortcuts to GAMES, MEDIA, GBA, Slots2 and a shortcut to get back to the main menu.

    For more information visit my topic ...

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=192253
     

Share This Page