r4 to no$gba?

Discussion in 'R4 DS' started by clefable, Mar 6, 2010.

Mar 6, 2010

r4 to no$gba? by clefable at 8:25 AM (667 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. clefable
    OP

    Newcomer clefable Newbie

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I recently purchased an r4 Neo, which I guess is just another clone of the r4. I would like to be able to transfer my games between a DS emulator on my computers (so i can record game footage) and my r4 (for wifi capabilities). however, when i transfer a sav file to my r4 from my no$gba or desmume or vice versa, it doesnt seem to detect it and i have to start a new game. i have tried multiple save converters, and it is definitely possible that i am not choosing the right setting for my r4 (i usually just select the one with r4 in it, idk, maybe r4 neo is different?). so, help on getting the games to transfer would be great. its not just a no$ thing where i have to change the ini, dsemume has the same problem. thanks!
     
  2. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
  3. clefable
    OP

    Newcomer clefable Newbie

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    tried it way too many times.
     

Share This Page