R4 SDHC

Discussion in 'R4 DS' started by Calliu, Oct 17, 2010.

Oct 17, 2010

R4 SDHC by Calliu at 5:39 AM (1,018 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Calliu
    OP

    Newcomer Calliu Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    32
    Country:
    Brazil
    Hiya ~ hmm,i have a question ... i use R4 SDHC v.1.34 and i used this THIS METHOD? to make PKM Black work. you load the WAIO.nds... but what is it? is it wood R4 for R4SDHC? if it is, does it mean that i can use the latest firmware of woodr4 on my r4sdhc? sorry if its a stupid question xD and thank you for your help.
     
  2. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    WAIO stands for Wood All In One, im pretty sure it uses a moonshell kind of idea to make wood work on a heap of different cards.

    YAY!!! 200 Posts (Not Actually That Much But Yeah).
     
  3. iluvfupaburgers

    Member iluvfupaburgers FUPA Luva

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    572
    Location:
    in front of my computer
    Country:
    Ecuador
    WAIO is pretty much wood for clones, not if you can update with wood for original r4 though
     
  4. Calliu
    OP

    Newcomer Calliu Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    32
    Country:
    Brazil
    i see ._. so i'll have to wait for super scribblenauts ._.
     
  5. iluvfupaburgers

    Member iluvfupaburgers FUPA Luva

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    572
    Location:
    in front of my computer
    Country:
    Ecuador
    no, you need the r4 firmware to make the r4 work
     
  6. Calliu
    OP

    Newcomer Calliu Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    32
    Country:
    Brazil
    yeah, i see =[ thank you for your help.
     

Share This Page