Question about Guitar Hero III/A sound.

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by R2DJ, Aug 22, 2008.

Aug 22, 2008
  1. R2DJ
    OP

    Member R2DJ GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Out of curiosity, how can you tell if a Guitar Hero 3/Aerosmith disc has mono sound instead of surround. I have Aerosmith now and I just bought GH3 disc?
     
  2. DrHectic

    Newcomer DrHectic Advanced Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    88
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    If your game is in mono only when you go to the settings and try to change the audio output (I think it's explained on page 8 of the GH3 manual I dunno) you can only leave it in mono. If your game is a fixed copy, you should be able to choose between mono and stereo (and surround if it supports it). At least, this is what I think.

    I don't think Aerosmith has any sound issues.
     
  3. Lazycus

    Member Lazycus Rotten

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    If you can't tell by listening then look at the disc. There are a few threads on here which show the physical differences of the disc.

    The previous post is wrong. There is no setting for mono/stereo/surround in the GHIII game. There is no issue with GH:A, it plays in stereo/surround just fine.
     
  4. Sidneymack

    Newcomer Sidneymack Newbie

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United Kingdom

Share This Page