Problems Installing cISO in WD My Book 1Tb

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by rodreyes, Sep 25, 2009.

Sep 25, 2009
  1. rodreyes
    OP

    Newcomer rodreyes Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    18
    Country:
    Philippines
    I have backed-up all my games and converted them in cISO files. I normally can play these games in my 4Gb USB drive. However, when i uploaded all these games in my new 1 TB drive, i experienced some problems. When i run the game, it will reboot the wii and put me back in the main system menu.

    What do you think is the problem here? Will really appreciate the help. Thanks in advance.
    Edit/Delete Message

    Btw, My 1tb has no partition. Im running USB Loader GX. Im running the latest system menu and CIOS. I formatted my external drive using WBFS intelligent GUI.
     
  2. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    It'd help to give more details about your drive (i.e.- Is it a Seagate FreeAgent Desk?).

    Have you tried using IOS222/223 (WARNING: Direct Download link)? It has better compatibility for USB drives.
     
  3. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    erm i think it a WD My Book 1Tb judging by the thread title

    ive just bought a WD My Book 1TB and havent tried it yet but reports from other users say it work
     
  4. riddle43

    Member riddle43 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    374
    Location:
    Mich USA
    Country:
    United States
    you have to format it in 512mb at least mine gave me probs at frist then when i did a 512gb partion it was all good
     

Share This Page