Emulation Problem with Phantasy Star Zero and no$gba

Avariceon

New Member
OP
Newbie
Joined
Nov 13, 2009
Messages
1
Trophies
0
XP
30
Country
United States
Hi,

I'm having some trouble with Phantasy Star Zero on the no$gba emulator. I've read a lot of threads talking about the problems it has on some flash cards, and i have tried to get it to work with the patch (i have the bahamut release, and have tried using the appropriate patch, i think...), but it never works. It always gets through the character creation, and beginning cut scene, then it gives me about 10 errors, followed but a fatal system error, and no$gba closes altogether. I don't know what to do to fix it, i even tried some methods i found on other forums that got the japanese version to work, yet to no avail. I couldn't even get the japanese version working. So, some help would be much appriciated. even if there is no way to get it to work on an emulator, i would like to know so i can stop wasting my time trying to get it to work.

Thank you
 

elixirdream

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2008
Messages
10,007
Trophies
0
Location
6th Dimention
Website
Visit site
XP
103
Country
Malaysia
its a yes and no for no$gba
sometimes it just run perfectly without crash
sometimes it just crash...

ideas would be good if you can get the right setting for FPS and etc
i think it also works on desmume
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: @BentlyMods, Priiloader and BootMii as boot2 and you're all set