Pokemon Gl annoying me now

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Plasma Shadow, Oct 16, 2010.

Oct 16, 2010
  1. Plasma Shadow
    OP

    Member Plasma Shadow GBAtemp's Artificial Lifeform

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,502
    Location:
    I have no fucking idea.
    Country:
    United Kingdom
    how do i sync my game to the gl??? ive tried the cgear thing but when i put my pokemon to sleep it just stays on the same screen for ages the message changes a few times but it just does nothing any help??


    edit: is there a way to change my sync code without starting the game again?
     
  2. Plasma Shadow
    OP

    Member Plasma Shadow GBAtemp's Artificial Lifeform

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,502
    Location:
    I have no fucking idea.
    Country:
    United Kingdom
  3. smash_legend

    Newcomer smash_legend Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    Canada
    ...wtf are you talking about
    what is pokemon g
    you mean gold?

    and your not allowed to bump
     
  4. smash_legend

    Newcomer smash_legend Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    Canada
    wait, are you talking about the pokewalker???
     
  5. Black ace

    Member Black ace GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    466
    Country:
    United Kingdom
    he's talking about the global like for pokemon black and white and don't double post just edit the original post
     
  6. metalmouth647

    Member metalmouth647 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
  7. smash_legend

    Newcomer smash_legend Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    Canada
    well he never said any of that, he just assumed that everyone would know what he was talking about
     
  8. metalmouth647

    Member metalmouth647 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    theres no way to change the sync code from what i believe.
     
  9. Maplemage

    Member Maplemage ಠ_ಠ

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,142
    Location:
    Why would you care?
    Country:
    Antarctica
    It takes forever to sync, you gotta wait.
     
  10. Shady Guy Jose

    Member Shady Guy Jose GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    196
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    If you're playing on a flashcard then it will fail. It's happening to me everytime.
     

Share This Page