1. Andeddokira

    Andeddokira Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    New Zealand
    How did you get it to work? Layeredfs has been broken since 2.9.5 and is broken in 3.0.0?
     
  2. DemetriusBlack

    OP DemetriusBlack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    Barbados
    I'm not sure why you think it's broken, I've used it for a lot of games now and they all work just fine.
     
  3. masagrator

    masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    3,296
    Country:
    Poland
    It's not broken in 2.9.5.
     
  4. jaygonz9090

    jaygonz9090 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 3, 2020
    Messages:
    15
    Country:
    Philippines
    I try to OC my GPU to 768 on handheld. but It is stuck on 460, anyone know why?
     
  5. masagrator

    masagrator The developper
    Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    3,296
    Country:
    Poland
    Plug charger.
     
  6. jaygonz9090

    jaygonz9090 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 3, 2020
    Messages:
    15
    Country:
    Philippines
    Thank you solved it. silly me ><
     
    bonoboy likes this.
  7. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    404
    Country:
    United Kingdom
    Question will this just work if I put it in the correct folder in AMS or do I also need system overclock installed too?
     
  8. jnl1

    jnl1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    67
    Country:
    Germany
    without overclocking the gpu I barely noticed any difference, so yes, system overclock is recommended.
     
    burhansalih likes this.
  9. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    404
    Country:
    United Kingdom
    thanks fella I’ll get it installed and test it all out thanks
     
  10. Biff627

    Biff627 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2015
    Messages:
    2,063
    Country:
    United States
    It would be awesome if you could upload your mods on github/gbatemp @ecl0674 ! I cant get past the captcha on the Russian site sadly :wacko:
     
  11. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,391
    Country:
    Chile
    @jeka467 can you post the mods for Bioshock from the russian site? Thanks
     
  12. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    404
    Country:
    United Kingdom
    Ok is it me or does it look worse or am I doing something wrong? I installed sys-clk put the file in atmosphere contents started the game but it looks even more blurred then before
     
    Last edited by burhansalih, Jun 6, 2020
  13. DemetriusBlack

    OP DemetriusBlack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    Barbados
    I can raise the sharpness of it for you if you want see if you like it better that way?
     
    burhansalih likes this.
  14. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    404
    Country:
    United Kingdom
    Cool that would be good..can you just confirm that I have done it correctly. Basically downloaded sys-clk and then put your file in atmosphere contents?

    anything else I need to do or check or is that basically it?
     
  15. jeka467

    jeka467 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    14
    Country:
    Belarus
    There is only one mod for BioShock infinite
    "- Texture filtering changed from linear to anisotropic 16x
    - Increased LOD distance
    - Increased resolution of dynamic shadows
    - Increased the range of rendering dynamic shadows
    - Some tweaks to improve dynamic shadows (I hope not broke)
    - Increased the quality of the sun's rays
    - Various other changes"

    Overclock it just a bit and should be fine. Want more resolution - overclock more
     

    Attached Files:

    one-piece, Benja81 and cucholix like this.
  16. DemetriusBlack

    OP DemetriusBlack Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    37
    Country:
    Barbados
    Yeah that's basically it, as long as you overclocked with sys-clk. Easiest way to check is to talk to someone, if they have a depth of field effect behind them then it's all working fine. Here's a file where I've raised the sharpness from 0.5 to 1. Overwrite or delete the other one and place this pak file instead.
     

    Attached Files:

    burhansalih likes this.
  17. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    404
    Country:
    United Kingdom
    thanks I’ll try it now.

    Is there any other way I can tell that Sys-Clk is working?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Heres what I have with the new file.
     

    Attached Files:

    Last edited by burhansalih, Jun 6, 2020
  18. Loonelywolf

    Loonelywolf Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 22, 2019
    Messages:
    95
    Country:
    Portugal
    Im gonna trie disable shadow increase sharpness and the textures only to gain some fps...
     
  19. Benja81

    Benja81 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    646
    Country:
    United States
    Thanks! My Switch fan was going nuts, maybe I can turn down the CPU a little lol.
     
  20. blueballer

    blueballer Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 5, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    Turkmenistan
    Correct me if I’m wrong, but isn’t the Switch’s GPU the main culprit behind heat generation and the fan ramping up?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Graphics, Worlds, Outer