Homebrew Odd request: Post a message on teamcyclops forum for me?

Bip22

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 7, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
1
Country
United States
I'd been having a problem as reference in this thread : http://gbatemp.net/index.php?showtopic=128...p;#entry1693478 that I just got figured out.

In my hunt for a solution, I just recently noticed a guy on the teamcyclops forum (user: m.o.r.) who appears to be having the exact same problem, as referenced in this thread: http://www.teamcyclops.com/forum/showthrea...+flash+3+in+1+5

The teamcyclops forum currently has registration disabled, which means that I can't log in and let him know how to fix it.

So I was wondering if someone who is a registered user on the teamcyclops forum would mind logging in, going to this thread: http://www.teamcyclops.com/forum/showthrea...+flash+3+in+1+5 and directing the user to this thread for the solution: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=128...p;#entry1693478 as that's where I posted my original problem (which matches his) and the solution I figured out (that got it working in my case anyway, and that I believe will in his).

I'd do it myself, but I can't register there as I said. I know now how frustrating this problem is, and how unintuitive the solution.

Plus the poor bastard's been told that his 3 in 1 might be bad, and it'd suck if he replaced it only to have the same problem, as I seriously doubt his unit is defective (mine wasn't).

Thanks a lot, and sorry if my post was confusing.
 

Bip22

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 7, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Nope, e-mail isn't listed in his profile.

Seriously, is it really necessary to reply to this thread in order to tell me to "chill out"?

I mean, if you don't feel like doing it, that's fine.

But I personally spent days trying to get this fixed, as I imagine this person has, and it totally drove me nuts. Just trying to help a guy out, that's all.
 

~Tiny~

Active Member
Newcomer
Joined
Sep 20, 2008
Messages
37
Trophies
0
XP
76
Country
Canada
Sure, I'll do it.

EDIT: I posted it in the thread. Also, I hope you don't mind, but I stated that any questions should be directed to you here, on GBATemp.
 

Bip22

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 7, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Hey man, thanks a lot for posting on teamcyclops for me.

Unfortunately, it sounds like my solution did not solve his problem, which I thought it would.

And I've since discovered that while my solution did solve the problem I was having (running snezzids), it created another.

My fix enabled the "boot from slot 2" option in the cyclods settings menu, which I needed in order to use snezzids.

However, now GBA roms will not show up in the cyclods file menu.

Anyhow, I appreciate you taking the time to post it over on teamcyclops.
 

~Tiny~

Active Member
Newcomer
Joined
Sep 20, 2008
Messages
37
Trophies
0
XP
76
Country
Canada
It was nothing, but sorry about your new problem.
frown.gif


Just post a help thread.
smile.gif
 

m.o.r.

Member
Newcomer
Joined
Jan 9, 2009
Messages
5
Trophies
0
Website
Visit site
XP
9
Country
United States
Bip22, finally found your original odd request to post on TC here, lol!
biggrin.gif


just in case you didn't see my reply on your other thread with your ez 3in1 problem, i really appreciate you trying to help on my problem with my ez V 3in1. you were absolutely right when you assumed i spent days trying to get this fixed and just like your case, it absolutely drove me nuts!!! your pseudo-post through Tiny on TC lead me to your thread which, in turn, eventually brought me to this thread, and finally this which explained it all. thus, making everything perfectly clear to my scenario which, if i'm not mistaken, your card is suffering the same problems as well.

so again thanks for doing what you did to snap my head back to absolute reality! my card wasn't defective after all and i wasn't going insane. your help really made a difference!
yaynds.gif
 

Bip22

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 7, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
1
Country
United States
I'm really glad to hear that myself and Tiny were able to be of some help.

It was a little disappointing to realize that my "solution" was not the solution. I was just so excited that I finally got snezzids working that I didn't bother to check out other functionality.

But then at some point I realized that GBA games were no longer showing up in the CycloDS GUI, and that what I did solved one problem while creating others.

And yeah, I ordered my EZ Flash in late December, and it says "3in1pls" in the GBAExploader menu, so it's indeed one of the new batch.

But if my/Tiny's efforts helped to ease your frustration and prevent you from wasting money on a new 3 in 1, then I'm very glad I was able to help.

So, here's hoping they release a new firmware to address our problem soon.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Biomutant looks cool tho, may have to try that
  • Quincy @ Quincy:
    Usually when such a big title leaks the Temp will be the first to report about it (going off of historical reports here, Pokemon SV being the latest one I can recall seeing pop up here)
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I still like how a freaking mp3 file hacks webos all that security defeated by text yet again
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    They have simulators for everything nowdays, cray cray. How about a sim that shows you playing the Switch.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    That's called yuzu
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I want a 120hz 4k tv but crazy how more expensive the 120hz over the 60hz are. Or even more crazy is the price of 8k's.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    No real point since movies are 30fps
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Not a big movie buff, more of a gamer tbh. And Series X is 120hz 8k ready, but yea only 120hz 4k games out right now, but thinking of in the future.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Mostly why you never see TV manufacturers going post 60hz
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I only watch tv when i goto bed, it puts me to sleep, and I have a nas drive filled w my fav shows so i can watch them in order, commercial free. I usually watch Married w Children, or South Park
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Stremio ruined my need for nas
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I stream from Nas to firestick, one on every tv, and use Kodi. I'm happy w it, plays everything. (I pirate/torrent shows/movies on pc, and put on nas)
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Kodi repost are still pretty popular
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    What the hell is Kodi reposts? what do you mean, or "Wut?" -xdqwerty
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Google them basically web crawlers to movie sites
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    oh you mean the 3rd party apps on Kodi, yea i know what you mean, yea there are still a few cool ones, in fact watched the new planet of the apes movie other night w wifey thru one, was good pic surprisingly, not a cam
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Damn, only $2.06 and free shipping. Gotta cost more for them to ship than $2.06
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I got my Dad a firestick for Xmas and showed him those 3rd party sites on Kodi, he loves it, all he watches anymore. He said he has got 3 letters from AT&T already about pirating, but he says f them, let them shut my internet off (He wants out of his AT&T contract anyways)
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    That's where stremio comes to play never got a letter about it
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I just use a VPN, even give him my login and password so can use it also, and he refuses, he's funny.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I had to find and get him an old style flip phone even without text, cause thats what he wanted. No text, no internet, only phone calls. Old, old school.
    K3Nv2 @ K3Nv2: @BigOnYa...