NDS - Supercard - Pkmn Emerald

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by rasputin80, Apr 23, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Apr 23, 2006
  1. rasputin80
    OP

    Newcomer rasputin80 Member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    19
    Country:
    Italy
    Thanks to ur great help now I'm playing this awensome game on my NDS supercard SD [​IMG]

    But reading in some forums and also here I've noticed that the funniest part of this game is trade pkmns and there are also some pkmns that can evolve only by trading them :'(

    My stupid question is: is there a way to simulate trade? Can I use Wifi connection of my DS to connect to web and find other players to trade with?

    Firstly I thought to use V boy emulator on PC, open 2 sessions and trade between these 2 sessions and then reput the files on the supercard SD...but I have no idea if this can be done...

    Sorry if I explained it in a wrong way...I'm quite noob of all this stuff [​IMG]

    Thanks for your time

    Ras
     
  2. Wuschmaster

    Member Wuschmaster GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 15, 2006
    Messages:
    515
    Country:
    United States
    Supercard and GBA Games? Forget about it.
     
  3. rasputin80
    OP

    Newcomer rasputin80 Member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    19
    Country:
    Italy
    oh...So no way to use V Boy to transfer pokemons? [​IMG]

    Ras
     
  4. stingfist

    Newcomer stingfist Advanced Member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    86
    Country:
    Turkey
    Screw the idiot above, probably he never even tried a supercard before. Your idea for trading pokemons via vBoy seems quite well. Give it a go.
     
  5. Rabbi Nevins

    Member Rabbi Nevins GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    222
    Location:
    Michigan, USA
    Country:
    United States
    go for it...i dont think many have tried but sounds like a good idea

    out of curiosity...what time did you set the game at...i know SC has no realtime clock so whats the best time to set the game at

    to the hater - ALL THE POKEMON GAMES WORK ON SC!!! hater!
     
  6. rasputin80
    OP

    Newcomer rasputin80 Member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    19
    Country:
    Italy
    yeah can confirm that the game works greatly [​IMG]

    About the time question I set the current time I was playing....I had no idea of that bug [​IMG]

    I checked the official site of Vboy and I found that it doesn't support any wifi/web/port connection...shame! [​IMG]
    Maybe I should check with 2 sessions of Vboy..but I don't have technical abilities enough to find out how to do it [​IMG]

    Ras
     
  7. Tuxedo Kamen

    Member Tuxedo Kamen GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    171
    Country:
    There is a version of VBA that supports trading. You could try that one.
     
  8. Noobix

    Member Noobix GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    333
    Country:
    United Kingdom
    Yeah I can confirm that it is possible to trade pokemon with the version of visualboy that allows you to link. (Did it ages ago with pokemon emerald. ) [​IMG]
     
  9. Plasma Shadow

    Member Plasma Shadow GBAtemp's Artificial Lifeform

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,502
    Location:
    I have no fucking idea.
    Country:
    United Kingdom
    ah well i dont know
     
  10. gamefreak94

    Member gamefreak94 GBAtemps (Un)Official Illogical Poster

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    674
    Location:
    At your window!
    Country:
    United States
    wait can you trade wireless with someone else though? i'm sure emerald has the capability to trade wireless but does it work if your using the ds?
     
  11. Poryhack

    Member Poryhack GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    330
    Country:
    United States
    was this really necessary? this thread is over four years old...
     
  12. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,881
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    you're not very smart.
    you bumped a 4-year-old thread just to say "i don't know".
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page