ROM Hack msnDS

Yan K

Member
Newcomer
Joined
Jan 3, 2007
Messages
12
Trophies
0
Website
Visit site
XP
24
Country
Belgium
Yeah, Beup is really recommended. Like it alot
smile.gif
 

Scorpei

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
1,295
Trophies
0
Website
scorpei.com
XP
263
Country
Netherlands
Tell me how you got it working please!!!!!!
I've tried to take it off and then put it back on several times, but I can't get it to work
cry.gif
Â
cry.gif
Â
cry.gif
Â
cry.gif


I'm connected by a wireless router
How else would you be connected? By a wired connection on your DS
tongue.gif
? Try explaining your problem rather then stating that it just doesn't work
wink.gif
.
 

jensa

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 19, 2008
Messages
44
Trophies
0
XP
74
Country
i also want to know ow to use Beup, i cant get it to work!
how do you know what IP you should enter? your computers IP, the DS's IP? the Routers IP? same with gateway and subnet mask...
should you press use custom or use firmware?

how to use this homebrew!!
ohmy.gif
:S:S:S damn program
frown.gif


HELP!
 

teonintyfive

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 20, 2006
Messages
791
Trophies
0
Age
34
Location
Greece, Somewhere in Macedonia
Website
ispeelgood.trap17.com
XP
149
Country
Greece
i also want to know ow to use Beup, i cant get it to work!
how do you know what IP you should enter? your computers IP, the DS's IP? the Routers IP? same with gateway and subnet mask...
should you press use custom or use firmware?

how to use this homebrew!!
ohmy.gif
:S:S:S damn program
frown.gif


HELP!
You don't input it.
You never do.
If you've played a wi-fi connection game in your DS and have made a configuration, it will use the same configuration.
Open it, wait a bit and it should connect by itself.
 

jensa

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 19, 2008
Messages
44
Trophies
0
XP
74
Country
i also want to know ow to use Beup, i cant get it to work!
how do you know what IP you should enter? your computers IP, the DS's IP? the Routers IP? same with gateway and subnet mask...
should you press use custom or use firmware?

how to use this homebrew!!
ohmy.gif
:S:S:S damn program
frown.gif


HELP!

You don't input it.
You never do.
If you've played a wi-fi connection game in your DS and have made a configuration, it will use the same configuration.
Open it, wait a bit and it should connect by itself.
well it dont connect automatic...
even if it works on all games...
 

WB3000

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
674
Trophies
1
Website
wb3000.co.nr
XP
471
Country
United States
but to use custom i need to know what i should type in the boxes?
but i dont know that, which IP should i enter? DS's Computer's Router's?
same with subnet mask and gateway...

I don't use Beup much, but just like any wireless homebrew application, enter the IP of your internet source. So it would be your wireless router.
 

jensa

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 19, 2008
Messages
44
Trophies
0
XP
74
Country
but to use custom i need to know what i should type in the boxes?
but i dont know that, which IP should i enter? DS's Computer's Router's?
same with subnet mask and gateway...


I don't use Beup much, but just like any wireless homebrew application, enter the IP of your internet source. So it would be your wireless router.
tried, doesnt work
frown.gif

well well, i guess i'll just stick to my computer
tongue.gif
 

jensa

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 19, 2008
Messages
44
Trophies
0
XP
74
Country
i have v.0.3 or something (found it in the download section here on GBATemp)

the ure firmware doesnt work...
 

lil-devil

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2007
Messages
225
Trophies
0
Age
33
Website
Visit site
XP
905
Country
Canada
does internet work on any other homebrew?
if no check what channel your router is on

if your router has a WEP it HAS to be on channel, 10, 11, or 12 for it to be able to connect otherwise it can't have a WEP and you connecting to it
tongue.gif


hope this helps
 

jensa

Active Member
Newcomer
Joined
Jan 19, 2008
Messages
44
Trophies
0
XP
74
Country
does internet work on any other homebrew?
if no check what channel your router is on

if your router has a WEP it HAS to be on channel, 10, 11, or 12 for it to be able to connect otherwise it can't have a WEP and you connecting to it
tongue.gif


hope this helps
well i can connect with games to internet, so its abvously WEP, but what other homebrews can connect to internet?
 

matthewd997

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
135
Trophies
0
XP
92
Country
If you have a Windows PC:

Go to Start > Run

typ in:

cmd


after that you will get a Dos Promt.
typ in the black window:

ipconfig /all

you will get a list with your IP configuration.

Now boot up your NDS and run a commercial game (like mariokart) and go to the
wifi menu.
Choose a wifi slot. (the working one you already have in your list)
Now you'll see some things like:

SSID
WEP KEY
blabla
tongue.gif


Now we need the information from the PC we just entered in the DOS Prompt.


the things you will have to change on your DS are:
*Auto obtain IP: NO
*IP address: put the numbers in like you see it on the Dos prompt on the pc, in
your DS.. but change the LAST NUMBER! example:

If it says on your PC: 192.168.1.112
add +10 on the last 3 numbers of the IP: 192.168.1.122

*Gateway: put the numbers in JUST like you see it on the Dos prompt on the pc,
in your DS (mostly it's like 192.168.1.1))

*Subnetmask: SAME numbers as on your PC (mostly it is: 255.255.255.0 )
*Primary DNS (SAME numbers as on your PC)
*Secundary DNS empty. (SAME numbers as on your PC)
If there is no secundary DNS, just leave it empty.


Test it, if it says connection successfull, save it.

Shut down the DS, boot up Beup..

I hope this will fix your problem.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Just a name of the female version of Link.
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    There's prob more to the mod, but I've never played it yet
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    Btw I can't play the games i havent played bc i don't have enough free time
  • HiradeGirl @ HiradeGirl:
    But you are bored. Aren't you?
    +2
  • HiradeGirl @ HiradeGirl:
    So, you're bored while doing homework or working?
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    I'm always bored
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    Unless I do or watch or play something entertaining
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    *yawn*
  • HiradeGirl @ HiradeGirl:
    Play with me.
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    Play what with
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    With you?
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    I meant to say, what game do I play with you?
  • nopokeforyou @ nopokeforyou:
    whats up yalls
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Poke
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    mon?
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    I'm getting sleepy
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    Good night
  • Sicklyboy @ Sicklyboy:
    Later dawg
  • Sicklyboy @ Sicklyboy:
    Man, I was planning to sous vide some salmon tonight, but my complete inability to do anything productive got the better of me, and now I have to figure what frozen food to eat.
  • wolffangalchemist @ wolffangalchemist:
    make sure to eat it still
    frozen.
  • Sicklyboy @ Sicklyboy:
    gotta take that beeeeeeeg chomp
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Frozen diet ftw microwave king
    +1
  • wolffangalchemist @ wolffangalchemist:
    my roomates actually cooked so i didn't have to air fry chicken tenders, i have been busy all day torturing myself trying to write hex to a pic chip for ps1 mod chip and still can't get anything to boot from a backup...
  • wolffangalchemist @ wolffangalchemist:
    my ocd will have me stuck on this for a week at the least.
  • BakerMan @ BakerMan:
    well, i'm going to possibly go to bed now, goodnight
    BakerMan @ BakerMan: well, i'm going to possibly go to bed now, goodnight