MIOS Patcher question

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by tylerzentz, Oct 22, 2009.

Oct 22, 2009

MIOS Patcher question by tylerzentz at 4:12 AM (932 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    I just used MIOS Patcher to install cMIOS v8 WITH Gamecube Backup Launcher. I put my backup disk in the Wii but it can't read it. Do I need something else?
     
  2. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    help please?
     
  3. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    The System Menu needs to be running under a cIOS (rev09 and lower; rev14 doesn't play well with GameCube games in the System Menu). The safest way to do this is via Preloader.
     
  4. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    i may already have a cIOS installed. would i have to get rid of it and then get the rev9 cIOS?
     
  5. tylerzentz
    OP

    Member tylerzentz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    206
    Country:
    United States
    come on. anybody care to help teh newb?
     
  6. Dmon84

    Member Dmon84 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Stuttgart
    Country:
    Germany
    What happend on the screen? Any Errors ? Wii Reboot ?
     

Share This Page