Legend of Zelda...

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by Kite of the Azur, Jan 15, 2008.

  1. Kite of the Azur
    OP

    Kite of the Azur Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jan 13, 2008
    United States
    at the moment im using an R4, EZ-Flash with the 3 in 1 Expansion Pack Tool but any "Legend of Zelda" game i load it aways says "corrupted save". i couldn't even start a new game and i tried using the "NDStation" which i get a "ERROR in FAT init". im running low on alternatives is anyone else having this problem?
     
  2. thegame07

    thegame07 GBAtemp Psycho!

    Member
    3,860
    103
    Oct 16, 2006
    What program are you patching the games with?

    Also welcome to gbatemp!
     
  3. PBC

    PBC What!? I can change this??

    Member
    590
    1
    Dec 3, 2006
    United States
    New York
    Yeah, I had this problem then i realized you have to patch the GBA game with the EZ4 software (I haven't done this in a long time tho so this may have changed)
     
  4. myuusmeow

    myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,643
    0
    Jun 24, 2007
    United States
    Not EZ4 Client. Every game (well except for some VERY obscure ones) should go through GBATA. EZ4 Client results in lost saves.
     
  5. SavageWaffle

    SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Member
    1,123
    1
    Jan 13, 2008
    United States
    New York
    EZ-Flash=Have to manually DLLIDL(w/e it is) patch. While the R4 does it automatic.
     
  6. myuusmeow

    myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,643
    0
    Jun 24, 2007
    United States
    How is that even REMOTELY related. If it wasn't DLDI patched it wouldn't even read the god damn ROM in the first place.
     
  7. DespizingU

    DespizingU GBAtemp Advanced Fan

    Member
    705
    1
    Dec 17, 2007
    United States
    That was some funny shit.