Hacking Is there any good acekard 2i?

CookiesMilk

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jun 27, 2010
Messages
252
Trophies
0
XP
136
Country
Malaysia
Is it really that all of the acekard 2i's build quality is faulty?

I got mine without the contact issue problem but until today, it started to get random freeze when I'm playing some games
frown.gif


Do any of you guys get a good one without any problems at all?
 

exangel

executioner angel
Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
1,571
Trophies
0
Age
40
Location
Tucson, AZ
XP
602
Country
United States
I had to do the paper trick on my AK2i to avoid the freezes. Then about 6 months later I had to put a little piece of scotch tape on the bottom label-side. I think any more than that and I risk bending the contacts inside my DSi XL so I ordered a Supercard DSTwo.
 

mysticwaterfall

Streamforce Supreme Commander
Member
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,874
Trophies
0
Location
Right behind you
XP
668
Country
United States
Don't have a 2i, but my 2.1 has been good for about 2 years now. I've gotten no cart inserted about 3-4 times, that's about it. As others have said, I would switch memory cards or try the paper trick.
 

ShadowSoldier

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
9,382
Trophies
0
XP
3,843
Country
Canada
Haven't had a problem with my 2i. The only freezes I get are if it's AP, and I'm playing in an XL.

I think I might pull the paper trick just for the hell of it.
 

PlooBloo

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2006
Messages
217
Trophies
0
Age
34
Location
East Coast, USA
XP
316
Country
United States
I used to have the freezing problem too until I tried the paper trick. It does wonders. My 2i didn't freeze once after I stuffed a piece of paper in the slot.
 

Another World

Emulate the Planet!
Former Staff
Joined
Jan 3, 2008
Messages
10,579
Trophies
2
Age
47
Location
From Where???
Website
wiki.gbatemp.net
XP
5,523
Country
Colombia
CookiesMilk said:
Is it really that all of the acekard 2i's build quality is faulty?

I got mine without the contact issue problem but until today, it started to get random freeze when I'm playing some games
frown.gif


Do any of you guys get a good one without any problems at all?

mine was fine for over 6 months of hardcore beta testing. all of a sudden, a few weeks ago, it started to have contact issues. now it hardly ever makes perfect contact. i've experienced contact issues in both the DSL and DSi XL.

-another world
 

Phoenix Goddess

The Ninja's Protégée
Member
Joined
Apr 25, 2009
Messages
3,799
Trophies
0
Age
110
Location
Away from civilization.
XP
798
Country
United States
Another World said:
mine was fine for over 6 months of hardcore beta testing. all of a sudden, a few weeks ago, it started to have contact issues. now it hardly ever makes perfect contact. i've experienced contact issues in both the DSL and DSi XL.

-another world

Hmm.... my Acekard 2i is well over a year and some months old, works perfectly fine in my DSL. I play it all the time and leave it on sometimes while I go to sleep or work.
I don't know why it isn't breaking down on me, yet, but I don't want to speak too soon, either.
 

ShadowSoldier

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
9,382
Trophies
0
XP
3,843
Country
Canada
phoenixgoddess27 said:
Another World said:
mine was fine for over 6 months of hardcore beta testing. all of a sudden, a few weeks ago, it started to have contact issues. now it hardly ever makes perfect contact. i've experienced contact issues in both the DSL and DSi XL.

-another world

Hmm.... my Acekard 2i is well over a year and some months old, works perfectly fine in my DSL. I play it all the time and leave it on sometimes while I go to sleep or work.
I don't know why it isn't breaking down on me, yet, but I don't want to speak too soon, either.

I just knocked on my wooden desk for you.
 

twiztidsinz

Taiju Yamada Fan
Member
Joined
Dec 23, 2008
Messages
4,979
Trophies
0
Website
Visit site
XP
220
Country
United States
Presto99 said:
Some tape is a lot easier an nicer than paper. And it works still.
I slipped my paper under the contacts and trimmed it with a razor along the very tiny gap between PCB and shell.
You cannot see the paper at all, even when looking specifically for it.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    So about 128tb still more than you'd ever need
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I thought about just buying a new ext hdd 12tb like you shown, then format multiple partitions on it, but I'm lazy.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Buy 4 won't have to
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    It was only $75 so still cheaper than a new drive. And less hassle. It would take forever to copy everything over also.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    You take forever
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    That's what uremum says...
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    To do her chores yes
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Anything else she says you finish in two minutes
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Dusting and cleaning those windows take forever, and I can never get those stains out of her bed sheets. And that damn doorbell ringing all the time, men coming and going constantly
    +1
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    installing retroarch in my pc again
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    She's a woman that gets things done most have big strong men over to accomplish things
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I like retroarch, once you set it up completely, it's cool. Artwork, summary, and screen shots for all your games is a nice touch. It's basically a organizer for all your emulators/games.
    +1
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    install done
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    start setting up
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    the setup is taking too long
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    So you give up already? If you just want to just play games, not setup for game covers, details, etc; then just use PC emulators alone by they self. Example "Nestopia" or "Project64", etc
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    Couldnt finish setting it up
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    And if you ask i downloaded it from steam
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Kids be like I want it now
    +1
  • realtimesave @ realtimesave:
    where are SylverReZ ?
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    You have a crush, don't you...
  • realtimesave @ realtimesave:
    isn't SylverReZ a boy ._.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Inquiring minds want to know.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Either that or dinos but I think he figured out dinos taken
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Where are thou SylverRez
    K3Nv2 @ K3Nv2: Where are thou SylverRez