Hacking I think I may have gotten a fake EZ Flash 3 in 1... HELP!

Zoro11031

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 27, 2008
Messages
31
Trophies
0
XP
16
Country
United States
Ok first off, it came from Hong Kong (and dealextreme did not tell me it was coming from there >_>). Big red flag. Second, it doesn't show up when I boot up my DS as a slot 2 game. Bigger red flag. And third, when I go on my Cyclo DS Evolution, and select boot from slot 2, it doesn't work. Says no compatible device found. The box looks like the normal EZ Flash box, except the pictures I see of it show a silverish color for the word Pack, while mine is black. Everything else is the same as far as I can tell. Is there any way to tell if it's fake? If it's real, how do I get it to work?
EDIT: OK I just found out Dealextreme ships from Hong Kong by default, apparently. So scratch that part about Hong Kong.
 

paul3100

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 15, 2007
Messages
506
Trophies
0
Location
scotland
XP
155
Country
Have you tried running the opera web browser ?

Also try using GBA ExpLoader Download

The ez doesn't show up on the ds bios screen unless a game has been flashed to the memory!

paul
 

Zoro11031

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 27, 2008
Messages
31
Trophies
0
XP
16
Country
United States
No, I haven't tried loading games yet. It's just that in the options for the Cyclo, it says boot from slot 2, and it says there is no compatible device. On the reviews for the product on dealextreme, they all say it works so I don't know what is wrong

Posts merged

paul3100 said:
Have you tried running the opera web browser ?

Also try using GBA ExpLoader Download

The ez doesn't show up on the ds bios screen unless a game has been flashed to the memory!

paul
K, I'll try that. Does it permanently add compatibility or do you have to load up the app every time you want to use the EZ Flash. My friend has the phat version of the ez flash and the same Cyclo I have, and it works on his so I don't know why mine wouldn't work.
 

Santee

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
1
XP
267
Country
United States
seriously try reading other topics before you make new topic you got the new plus it has a bigger memory for nor cause the old ones aren't produced anymore we both got the plus and cyclods just wait for TC to make a firmware update. Use the latest version of gbaxploder to lead gba roms
 

MFDC12

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 12, 2007
Messages
822
Trophies
1
Age
32
XP
964
Country
United States
you need something loaded into the NOR memory for it to boot anywhere (whether it be on the main menu or the cyclods). if it is the plus version, use gbaexploader to load a game into the NOR or psram.
 

Zoro11031

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 27, 2008
Messages
31
Trophies
0
XP
16
Country
United States
Ichigosj said:
seriously try reading other topics before you make new topic you got the new plus it has a bigger memory for nor cause the old ones aren't produced anymore we both got the plus and cyclods just wait for TC to make a firmware update
I always assumed that it didn't affect Cyclo because they're supposed to support EZ flash. I feel stupid now.
 

Zoro11031

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 27, 2008
Messages
31
Trophies
0
XP
16
Country
United States
Ok, so I can play GBA games and stuff, but how do I run homebrew? I tried booting it into psram with GBA Exploader and I just get a white screen. Why is this? And, of course, when I boot it from the Cyclo DS it says no compatible device.
 

Santee

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
1
XP
267
Country
United States
Zoro11031 said:
Ok, so I can play GBA games and stuff, but how do I run homebrew? I tried booting it into psram with GBA Exploader and I just get a white screen. Why is this? And, of course, when I boot it from the Cyclo DS it says no compatible device.
only gba roms like i said before it's not supported by the cyclods except in gbaxploder
 

Zoro11031

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 27, 2008
Messages
31
Trophies
0
XP
16
Country
United States
Ichigosj said:
Zoro11031 said:
Ok, so I can play GBA games and stuff, but how do I run homebrew? I tried booting it into psram with GBA Exploader and I just get a white screen. Why is this? And, of course, when I boot it from the Cyclo DS it says no compatible device.
only gba roms like i said before it's not supported by the cyclods except in gbaxploder
Damn. So I can't run GBA homebrew without a different slot 2 card?
 

Santee

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
812
Trophies
1
XP
267
Country
United States
Zoro11031 said:
Ichigosj said:
Zoro11031 said:
Ok, so I can play GBA games and stuff, but how do I run homebrew? I tried booting it into psram with GBA Exploader and I just get a white screen. Why is this? And, of course, when I boot it from the Cyclo DS it says no compatible device.
only gba roms like i said before it's not supported by the cyclods except in gbaxploder
Damn. So I can't run GBA homebrew without a different slot 2 card?
never mind i think it dosen't work but I'm not sure
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Ancientboi is the one in the middle of that old grandpa photo
    +1
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Meatspin is Kens desktop background lol
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Yes uremum didn't tell me about her transition and begged me to make it my background
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I couldn't hurt his or hers feelings
  • TechieSaru tempBOT:
    TechieSaru has joined the room.
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @K3Nv2, Don't ask him where to get lemonade. ;)
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Psi fondles big red lemons to make lemonaides
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Always wanting my lemons he can't have them
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Jeb stole bigonyas pants
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Jokes on you, I don't have any on.... "Cause I'm free.... Free ballin'"
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @BigOnYa, Sounds like you and AncientBoi get along together TOO well.
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Thank God we are 20 states away from each tho. Kenny's almost neighbors with him.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I live in kc you dingus
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Ok still closer to him than me, perv boi
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Not to mention you guys share the same last name.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I thought you were Mrs.bigboi
    +2
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Nuh twice divorced, I took my maiden name
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Mrs. bigancientboi?
    +2
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Ms. now, We divorced.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    I'd keep the Mrs. He's got more years on you
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    The end of this game, in the house, is like Texas chainsaw massacre house, is crazy. I just gotta find Chris n kill him.
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Damn it, Chris was not the original werewolf.
    BigOnYa @ BigOnYa: Damn it, Chris was not the original werewolf.