I just f*cked up my DS

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by KirovAir, Jan 25, 2008.

Jan 25, 2008

I just f*cked up my DS by KirovAir at 8:27 PM (1,477 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. KirovAir
    OP

    Member KirovAir Dutch Alcoholic Programmer

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    587
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I have installed your FWNitro and I can't switch back to Flashmev8a with my M3 Perfect (Nitro won't boot slot-1 cards).
    When I boot my M3 Perfect it starts Flashme but then nothing happens. Just 2 black screens. :'(

    Please help me out.
    (ALOT) of thanks in advance.
    Jesse

    I think I need older versions of flashme, can someone post those links please?

    EDIT:
    I worked it out [​IMG]
    After running recovery mode about 12 times it finally booted my flashcard with Flashme working, I reflashed it and now it's all cool again!
     
  2. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    did u use slot 1?
     
  3. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Reread his first sentence. He used an M3 Perfect (a slot-2 device) because "FWNitro won't boot slot-1 cards"

    So the answer is no.
     

Share This Page