I have 3.2u and starfall can I just install preloader over it?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by robman62, Feb 8, 2009.

  1. robman62
    OP

    Member robman62 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    or do I have to uninstall starfall first....how would I do that?
     
  2. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    You never really "installed" starfall, you just made it install hacks on your wii by changing some settings around. What I would do is load starfall, and disable all hacks you've installed and re-enable them with preloader.
     
  3. robman62
    OP

    Member robman62 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    for some reason preloader does not show up on my hbc menu, when I put it on the sd
     
  4. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Is it in your apps directory?
     
  5. robman62
    OP

    Member robman62 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    thanks for the help i figured it out, I forgot to rename it "boot".dol
     

Share This Page