Hacking I guess I bricked my switch after choidujour 8.0.1 to 8.1

ryaninda97

New Member
OP
Newbie
Joined
Sep 18, 2019
Messages
4
Trophies
0
Age
25
XP
53
Country
Belarus
Hey
Really need some help after updating disabled rcm switch rebooted into payload and atmosphere had a black logo and went black and now the switch isn’t starting up
Is there any fix (((
 

ryaninda97

New Member
OP
Newbie
Joined
Sep 18, 2019
Messages
4
Trophies
0
Age
25
XP
53
Country
Belarus
Got it to switch on I guess the problem is I select the firmware with out expat and my sd is exfat
Should I just update it again and select exfat ?
 

Hayato213

..
Member
Joined
Dec 26, 2015
Messages
13,337
Trophies
1
Location
Aionios
XP
8,995
Country
United States
Got it to switch on I guess the problem is I select the firmware with out expat and my sd is exfat
Should I just update it again and select exfat ?

You can do the update again via ChoidujourNX, but it is not recommended to use exFAT, it is recommended to use FAT32 instead, and learn to do usb install and you should be good.
 

Gizmo2k

Active Member
Newcomer
Joined
Sep 14, 2019
Messages
25
Trophies
0
Age
26
XP
89
Country
United States
Yeah I just downgraded Sysnand (banned) to 8.1.0 from 9.0 after accidentally updating and it went smooth with exfat 8.1.0 now I have one sd 8.1.0 emunand sxos + atmosphere (for edizon use) and one SD for primarily 8.1.0 emunand sxos . **unpatched system with tx chip inside**
 

SuperHans111

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 2, 2019
Messages
210
Trophies
0
Age
27
XP
548
Country
Australia
oh jeez, well im ok with that, i've been using it on 2 switches since i've had them and i havent had an issue.
My games used to corrupt all the time because I would use Retroarch heaps. I swapped to FAT32 and never had a problem since. Maybe you are lucky or you don't use homebrew much
 

stephrk398

Well-Known Member
Member
Joined
May 29, 2018
Messages
536
Trophies
0
XP
1,377
Country
United States
My games used to corrupt all the time because I would use Retroarch heaps. I swapped to FAT32 and never had a problem since. Maybe you are lucky or you don't use homebrew much
Same. Lost my Crisis Core saves due to corruption on Exfat. Switched to FAT32 and played a 26-hour Chrono Trigger playthough np.
 

pcwizard7

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 2, 2013
Messages
1,409
Trophies
0
XP
1,666
Country
Australia

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: Cheapest I found $230 tax/s&h +1