Homebrew Channels won't load

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SOLR, Nov 23, 2009.

Nov 23, 2009

Homebrew Channels won't load by SOLR at 8:24 PM (889 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. SOLR
    OP

    Newcomer SOLR Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    Two nights ago, I installed cIOSrev15 on my Wii to play NSMB through Neogamma.
    However, when I tried to load my other back ups, I would get an 'unauthorized disc' message. I tried downgrading the IOS, but then my Wii blacked out.
    Whenever I try to load an app from the homebrew channel, or start the Neogamma launcher channel from the Wii menu, the screen goes black, the console freezes, and my remote disconnects.

    Since then I formatted my Wii back to 3.3U (got my Wii on launch day), deleted everything on my SD card, formatted it as well, and was able to reinstall the homebrew channel using the Twilight Hack. However, the problem persists. Whenever I try to access the backup launcher, either through the .wad or HBC app, the screen goes black and the wii freezes. Retail discs still load.

    Any suggestions? Help would be greatly appreciated.
     
  2. Daco

    Banned Daco Banned

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    473
    Location:
    earth
    Country:
    Belgium
    reinstall IOS36
    im sure you did more then that but you failed
     
  3. SOLR
    OP

    Newcomer SOLR Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    Alright, thanks. Yeah, I did fail pretty hard.

    By the way, Is there anyway to delete the double thread I made?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    What do you mean, downgrade IOS?
    Unless you mean "reinstall the rev14 cIOS", thats probably the cause of your problem

    You cannot remove topics
     
  5. SOLR
    OP

    Newcomer SOLR Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    Yeah, that's probably it.

    Ok, I tried reinstalling ios36 using the wad, but at the end of extraction, I get an error message (ret = -1035). I put the .wad in the root of the SD card, is that right?
     
  6. SOLR
    OP

    Newcomer SOLR Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Canada
    bump
     

Share This Page