Help with SvSIP

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by DarkPhantom, Dec 6, 2009.

Dec 6, 2009

Help with SvSIP by DarkPhantom at 3:29 AM (792 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. DarkPhantom
    OP

    Newcomer DarkPhantom Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I got the SvSIp installed on my acekard2i correctly and am able to make calls but i can't hear anything from my speakers and on the other end , they can't hear what im saying. what am i doing wrong?

    Note:
    Im using my voip server from voipcheap.com
     
  2. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    You're doing nothing wrong, the app just likes to f**k with your head. It did that to me, too...

    I searched google, but the only fix was redownloading, which in most cases didn't work.
     
  3. h8isgr8

    Member h8isgr8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    Even when the program works it still sucks. Incoming audio is fine, but outgoing audio is crap.

    I basically just use it to ping my cellphone when I misplace it. Oh, and to f**k with people. Too bad the program was never developed further, it would be very usefull if was useable.

    To make the incoming audio louder open config.txt and change "--speaker-level 1.0" to something higher (I use 5.0). You can try raising the outgoing sound level too (--mic-level).
     

Share This Page