Having a couple of problems with Uloader (dvd)

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by hbkjason, May 5, 2010.

  1. hbkjason
    OP

    Newcomer hbkjason Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United Kingdom
    I as wondering if one of you guys would be able to help. To say I am techinilogicly retIrded is a understatement lol. Anyway I have been using the Wii Uloader for a while now and everything has been fine never a problem I just put the game in press 2 on the Wiimote and it loads. Well today I got some new backups and they all work but 2

    Super Mario Sluggers
    Zelda Twilight Princess

    When I put the games in they come up like all the other games and when I press load it makes the noise that the game should make then the screen just goes black and my Wii freezes.

    Does any one have any idea how I could fix this I have the most up to xate version of Uloader. I read somewhere bout getting a different .dol thing but when I tried it there was none listed.

    I am not to good at stuff like this so sorry for the terrible explination s if you can help if you could put it as easy to understand as possible.. Any help would be great as I have wanted to play Mario Sluggers for ages.
    Thanks
    Jason
     
  2. meornot0

    Member meornot0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    Try using a usb loader that supports both hermes cios and wanikakos(?) cios, such as usb loader gx, or configurable usb loader. Then try using cios 249.
     

Share This Page