GBAtemp V8 / tempStyle 3.2 feedback thread - post bugs or feedback here

shaunj66

GBAtemp Administrator
OP
Administrator
Joined
Oct 24, 2002
Messages
11,493
Trophies
2
Age
37
Location
South England
Website
www.gbatemp.net
XP
16,597
Country
United Kingdom
Please post feedback for tempStyle 3 in here.

If possible please provide screenshots or URLs to bugs or concerns you have...

KNOWN BUGS (AKA PLEASE READ FIRST):​

  • Editor toolbar is configured badly and many necessary buttons are missing on various display widths (awaiting feedback)
  • Patreon customisation is broken
  • Max signature display height is incorrectly configured (fixed - Costello)
  • Smilies are to be replaced with hi-def versions
  • Reaction smilies are to be replaced with hi-def versions
  • Members who had a blog prior to V8 now have 2 - one with the number of entries double what it actually is and another that is empty
  • Meme box preview has no prev & next meme buttons
  • Alerts are not marked as read when opening the alerts dropdown
  • "Disable affiliate videos" option is broken
  • Advertisements overlapping content
  • Recent content box shows threads from groups that are not joined
  • Former staff name is unreadable on black theme
  • Not enough difference between bold and regular text
  • Some BbCodes are not properly styled
  • Preferences page cuts off on FireFox on certain zoom levels.
 
Last edited by shaunj66,

Scarlet

Soy Consoomer
Editorial Team
Joined
Jan 7, 2015
Messages
4,281
Trophies
2
Location
Middleish North-Left
XP
9,870
Country
United Kingdom
Search by title is broken for reviews also it seems. You always get zero results. Seems to work with threads still, and the non-title search works with reviews, you're just stuck with results that mention the thing you're searching for too, which is a bit of a pain.
 

ShadowOne333

QVID PRO QVO
Developer
Joined
Jan 17, 2013
Messages
10,801
Trophies
1
XP
12,795
Country
Mexico
Is there a way to force GBATemp to load up in Mobile form?
It's seems that there are still a handful of issues with the site when viewing it through the WiiU, like some boxes being anchored to be on top of everything, and the worst of all is that I cannot seem to post any comment at all, since the editor is not even visible on the WiiU.

I thought maybe forcing a switch to GBATemp Mobile could help somewhat.
 

godreborn

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
24,023
Trophies
1
XP
15,135
Country
United States
it looks like I can create blogs, but it requires I save an initial blog of some sort, then create an entry. the entry is what's shown. I don't remember this on the old version of temp. I told my friend @Chary about it, and she tested it. I don't think it's doing it to her, but the save to post has bad wording. it sounds like you're saving a draft or something.

also, I'm now encountering a strange bug where the orange selector at the top of the page (text displays orange when you select one of the top links), it randomly turns into an orange rectangle. maybe someone has already reported this.
 

Smiths

AKAIO Person of Interest TAGS ARE THE BEST
Developer
Joined
Feb 24, 2003
Messages
1,410
Trophies
0
Location
The land of Dairy Queen
Website
www.gamergeddon.com
XP
1,474
Country
United States
when you ignore someone it seems if they quote someone else you've ignored only the quoted person will be ignored but the one posting will come through

or if an ignored person quotes themselves, the quote will be ignored but their post will come through
 

masagrator

The patches guy
Member
Joined
Oct 14, 2018
Messages
4,733
Trophies
2
XP
7,960
Country
Poland
Download count seems broken. It seems impossible that I have 30 likes under the post with only 5 downloads each.
IMG_20211115_101222.jpg

I was thinking that maybe because I put direct links in post, but in other threads where I don't have links in post issue still exists.
And this is not related to updating attachments as I was not updating anything in days.
 

ShadowOne333

QVID PRO QVO
Developer
Joined
Jan 17, 2013
Messages
10,801
Trophies
1
XP
12,795
Country
Mexico
WAV files when uploaded have a bug.
They report a time of around 9+ hours of playtime, even if the WAV is just a few seconds to a minute long.
If the same file is uploaded in another audio format, like MP3, the time does show up properly.
 

NeoGranzon

シュウ 「グラビトロンカノン 発射!」
Member
Joined
Aug 4, 2019
Messages
1,055
Trophies
0
XP
1,416
Country
Italy
Hi,i would like to know why if i try to upload a video from my smartphone that isn't on Youtube i get this error
Screenshot_20211211-091417_Edge.jpg
must it be in a special format?
 
Last edited by NeoGranzon,

The Real Jdbye

*is birb*
Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
21,509
Trophies
3
Location
Space
XP
10,483
Country
Norway
Is the site layout a bit broken for anyone else? Specifically in threads.
1639613803368.png

This also happens on my phone using Chrome and the blank space on the side takes up about 1/3 of the screen in portrait mode, which makes threads harder to read.
 
  • Like
Reactions: smileyhead

Freezer6

GBATemp's Funeral Director
Member
Joined
Feb 2, 2008
Messages
347
Trophies
1
Age
46
Location
Bruchsal
XP
714
Country
Germany
That's right, maybe we're not that important or we don't have friendships with certain people.

:rofl2::rofl2::rofl2:Perhaps we count little as members of the site.:unsure:
No, i don't think that....i just wonder how there's no response after all, just a sentence that it couldn't be fixed or so....you know:(
 
  • Like
Reactions: NeoGranzon
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim: when i have to mix it, on the other hand