Found the Error in the latest M3 Sakura and Touchpad

Discussion in 'M3 Adapter' started by Crystal the Glaceon, Dec 28, 2009.

  1. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,810
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Alright I need someone to conform this for me
    If you play Zelda Spirit Tracks and turn on any thing like Soft reset and play, then turn off the DS the game will no longer work
    Could someone please test this to make sure it's not just my card
    Edit: Also I turned off the soft reset to see if that would fix it, but no help.
    More Edit: Never mind now it seems to work >.<
    I jumped the gun
    Alright I guess people could just post some errors they found
     
  2. Densetsu

    Former Staff Densetsu Pubic Ninja

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    3,435
    Location:
    Wouldn't YOU like to know?
    Country:
    United States
    I'm sure that people here appreciate the info (at least I do), but you really only have to post once. [​IMG]
     
  3. MasterMan

    Newcomer MasterMan Advanced Member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    86
    Country:
    Brazil
    I couldn't find the error here. Turned on SR in Spirit Tracks USA and nothing, even SR doesn't work.
    Tried CoD Mobilized and SR seems ok.
     
  4. shawty00

    Newcomer shawty00 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    63
    Location:
    Seattle
    Country:
    United States
    I just put the new Sakura on my M3i and when i launch LoZ it says, "Save data file Format Error!" Sakura created its own save file of LoZ since I didn't have one before. Any help?

    Edit-
    I am using a clean rom.
     
  5. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    YOu had to bbot up the game in touchpod first to convert your old save and then play it from sakura sorry but if you dint make a backup your screwed [​IMG]
     
  6. shawty00

    Newcomer shawty00 Advanced Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    63
    Location:
    Seattle
    Country:
    United States
    I didn't have an old save, I just started a new save file. And I have backed up my games.
     
  7. Crystal the Glaceon
    OP

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,810
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Sorry, jump the gun ^-^' I do that sometimes, but I am always willing to do my best to help
     

Share This Page